MAJA BEROVIĆ U FINANSIJSKOJ KRIZI Pevačica pod hitno mora da počne da nastupa!
Alo

Osim problema koje su joj izazvali reperi Buba Koreli i Jala Brat kada su plagirali pesme i prodali upravo njoj, Maja je upala u ozbiljnu finansijsku krizu i zbog pandemije krorona virusa.

Nemanja Dedović

 

 

Ona je priznala da joj je korona poremetila planove, posebno što se tiče nastupa:

- Do sada mi se u karijeri nikada nije dogodilo da pravim ovoliko dugu pauzu. Nekada su se moji odmori od koncerta svodili na nekoliko dana u nedelji, a u prethodnom periodu imala sam više od godinu dana da se odmorim. Ali ni tada nisam želela da se odmaram, već sam sa svojim timom radila na albumu “Intime” koji sam izdala za vreme pandemije u nameri da mojim fanovima i publici bar na kratko skrenem misli od svega ono što nas je okruživalo - kaže za Maja koja priznaje da su joj nastupi nedostajali:

- Slagala bih kada bi rekla da mi nisu nedostajali. Iskreno, koncerti koji traju po više od dva sata meni daju snagu za sve ono što stvaram u životu. Adrenalin je nešto što mene uvek pokreće i važno mi je da se moja publika odlično provede na koncetima. Sve sam se nadala da će epidemiološki uslovi ranije dozvoliti da nastupamo, ali dobro je što leto nismo proveli u karantinu kao što je to bilo prošle godine. Imaću mini letnja turneja, te se nadam da ću tokom jeseni nastaviti sa brojnim nastupima i koncetima - ističe pevačica koja otkriva koliko je korona uticala na njene finansije:

- Nije lako, ali verujem da ima mnogo težih slučajeva, pa ne želim da kukam. Svi smo se trudili da kada je počela pandemija vodimo računa o tome na koji način i kako trošimo novac, time sam se i ja vodila - kaže Maja koja se tokom pandemije posvetila suprugu: 

Promo

 

 

- Nikada do sada nismo imali toliko vremena koliko smo sada proveli zajedno. Zbog svojih koncerata često sam putovala, pa nisam imala vremena da spojim nedelju dana da sam kod kuće. Sada se to promenilo, pa smo suprug i ja imali mnogo vremena za nas. Gledali smo zajedno filmove i serije, turske obično, vežbali zajedno. Vreme provodili uživajući jedan u drugome. To nam je za sve ove godine falilo - ističe Maja koja je poznata po skupim stajlinzima i se*sepilnosti pa otkriva da li je nekada na osnovu izgleda dobila nešto:

- Koja žena nekada nije igrala na tu kartu? Sve se mi trudim da budemo lepe, atraktivne, pametne i harizmatične. Neko u većoj neko u manjoj meri. Meni je važno da dobro izgledam, te se trudim da što je moguće više vežbam i vodim računa o načinu života koji vodim. Nekada mi to ide od ruke kako želim, a nekada vodim bitku da ne pojedem previše hrane. Kada se to dogodi, najmanje sam sebi atraktivna u ogledalu, više u meni onda radi drugi osećaj - ističe pevačica koja je malo smanjila odaske u kupovinu:

Promo

 

 

- Mnogo puta, ali poslednjih godina sam odlučila da ne preterujem, već da ozbiljno povedem računa o tome. Mislim da svaka godina života ima neke svoje faze, kada ćete uraditi nešto, a već sledeći put shvatićete da ste pogrešili i da nema potrebe da toliko novaca izdvajate za što bi mi žene rekli, krpice.

BONUS VIDEO:

SKOČILA JOJ CENA NAKON INTIMNOG SNIMKA! Tea Tairović mlati pare!

Komentari (0)

Loading