MARINA TADIĆ SAGRADILA VILU NA AVALI, PLANIRA I RESTORANE Pevačica ugostila ekipu Alo!-a i pokazala luksuzni bazen: Zbog stresa sam pobegla iz grada! (VIDEO)
Foto: Aeksandar Nalbantjan

Pevačica je kupila imanje u sklopu kog se nalazi kuća s bazenom, a u planu joj je proširenje.

Foto: Alo.rs

 

 

- Dobro došli u moje parče mira - rekla nam je ljubazna domaćica na vratima raja i povela u obilazak luksuznog kompleksa.

- Nisam se distancirala od ljudi, samo sam sazrela i neke druge stvari su mi prioritet. Moje ambicije su sada drugačije - objasnila nam je, i dodala:

Foto: Alo.rs

 

 

- Shvatila sam da sam se ranije dosta stresirala zbog nepotrebnih stvari, osetila sam da mi je potrebno nešto drugo, daleko od estrade. Ovo je to.

Na pitanje koliko je novca uložila u novi biznis, odgovorila je pomalo šaljivo.

- Pošto me dugo nema na sceni, a svi su čuli za ovu kuću, misle da sam udata za šeika. Šalu na stranu, dugo sam u ovom poslu i ponešto se uštedelo. S čovekom sam koji zarađuje pristojno, takođe, ali ne bih pričala o sumama - kaže Tadićeva.

Foto: Alo.rs

 

 

U svojoj kući na Avali nedavno je ugostila i svoje prijateljice Marinu Visković, Dajanu Paunović i Ildu Šaulić, a za Alo! je otkrila kako su se tom prilikom provele.

- S njima obično pevam za šankom. Najmanje pričamo, a najviše se veselimo. Nas četiri smo uvek raspoložene za druženje i zabavu - kaže Marina  i dodaje:

- Dajana, Ilda i ja smo majke, samo je još ostalo da to postane i Marina, ali je ona tipična Riba. Nju ne možeš posavetovati, jer ona te posluša ali radi kako ona želi - kaže pevačica, koja nas je sprovela do takozvane zen sobe.

Foto: Alo.rs

 

 

- Svima je to omiljena prostorija, odiše mirom. To je soba za meditaciju, opuštanje. Obožavam da u njoj provodim vreme, da pronađem balans i da se nakupim pozitivne energije. Ova prostorija je cela u staklu i ne zna se da li je lepša zimi ili leti - kaže Marina Tadić za Alo!.

Bila sam nesrećna

Marina je mikrofon na neko vreme okačila o klin jer ju je, kako kaže, razdvojenost od kuće činila nesrećnom.

- Ja volim svoj posao, ali me je iscrpljivalo i činilo nesrećnom to što sam stalno bila na putu pa dosta toga nisam uspela da vidim, osetim, doživim... Mnogi će sada reći: „Pazi ovu, nesrećna a putuje“, ali ljudi ne shvataju da se pre nego što izađemo na scenu i vide nas doterane i nasmejane iza toga dešava čitav jedan cirkus i haos. Umorna sam od toga i poželela sam da se distanciram - iskrena je Marina.

Pevačica tvrdi da ima sjajan komšiluk te da joj pomažu u uređenju dvorišta. Ne doživljavaju je, kako kaže, kao javnu ličnost jer je svakodnevno gledaju kako okopava baštu i sadi cveće.

- U planu mi je izgradnja čitavog kompleksa, apartmana, ugostiteljskih objekata pored bazena... Čeka me još puno posla - kaže ona, i dodaje da joj je suprug ogromna podrška.

Foto: Alo.rs

 

 

- U svemu učestvuje zajedno sa mnom i srećni smo što sve izgleda baš onako kako smo planirali.

BONUS VIDEO:

ČUJ, MENI RELJA ZABRANIO DA DOĐEM NA SLAVLJE Vesna Zmijanac progovorila o sukobu s Reljom Popovićem i porodičnim nesuglasicama!

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading