NAJVEĆA DISKOTEKA NA BALKANU DUPKE PUNA: Ceca koncert završila u zoru (FOTO)
Miloš Cetković

Nakon godinu dana pauze, otpočela je letnju sezonu u Crnoj Gori, a najveća diskoteka na Balkanu bila je ispunjena do poslednjeg mesta zbog nastupa Svetlane Cece Ražnatović.

Masa ljudi u dva sata posle ponoći dočekala je Cecu na “Top Hillu”, a čim je Ceca kročila na scenu pozdravili su je gromoglasnim aplauzom. Folk zvezda na sebi je ponela dugačku belu haljinu, a nakon što je otpevala nekoliko svojih hitova, izula se štikle i krenula da đuska sa svojom publikom.

- Hvala vam na ovoj predivnoj atmosferi, srećna sam da ste uživali i da vam je bilo lepo. Nedostajali su mi koncerti i publika, posebno ova divna energija, da sa publikom pevam svoje omiljene hitove - izjavila je Ceca tokom koncerta.

Inače Ceca je toliko bila pod energijom i nabojem emocija da je koncert produžila nekoliko minuta, a publika je ovaj njen glas pozdravila skandiranjem “Ceco mi te volimo”. Koncert je završen nakon više od dva sata pevanja, a publika nakon četiri sata iza ponoći ostala sa Cecom.

A TEK KAD VIDITE HALJINU KOJU JE ODABRALA! Ceca napravila neviđeni spektakl u Budvi, pevačica se izula i bosa đuskala na bini! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beli

19.07.2021 13:47

Kad sredi sliku u fotoshopu i JK ima ovoliku publiku, ako ne i vecu. Po potrebi!!!🥴🤪😂