PEVAČICA NAKON PLJAČKE VAN SEBE! Oglasila se Ljupka Stević i otkrila sve, a ovaj detalj će biti presudan u hvatanju lopova
Printscreen

Tokom jučerašnjeg dana kao bomba je odjeknula vest o pljačkanju pevačice Ljupke Stević, kojoj je provalnik ušao u stan kroz prozor i zaplenio 10.000 evra, kao i veću količinu zlatnog nakita. Pevačica se u to vreme nalazila u Crnoj Gori, a čim je saznala za krađu, krenula je za Beograd, gde je stigla oko šest sati ujutru.

Stevićeva je dala izjavu policiji, koja je napravila uviđaj.

Iz zgrade u kojoj živi, Ljupka je oko 13.00 časova užurbano napustila stan i izašla, kako bi se videla s nepoznatim muškarcem. Bila je vidno uzrujana, a za Objektiv je jedva smogla snage da da kratku izjavu:

Nažalost, opljačkana sam i to je surova istina. Iskreno, ne osećam se baš najbolje i jedino što mogu da vam kažem je da je policija došla i napravila uviđaj, a budući da je proces još u toku, ne smem da otkrivam detalje dok se ne pronađe počinilac - ističe ona.

PEVAČICA NAKON PLJAČKE VAN SEBE! Oglasila se Ljupka Stević i otkrila sve, a ovaj detalj će biti presudan u hvatanju lopova

Foto: Alo.rs

 

U blizini pevačicine bio je i pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je odao još neke detalje iz istrage.

Bio sam na licu mesta. To, iskreno, nije resor kojim se bavim, ali pošto tu živim, nisam mogao a da ne primetim. Policija je došla odmah po prijavi. Ljupka je s njima otišla u policijsku stanicu i dala iskaz. Ostaje da se vidi da li je počinilac ukrao još neke vredne stvari, da bi se mogla podići optužnica. Drugo, videli ste i sami da ispred ulaza u kom ona živi postoje kamere, koje su verovatno snimile počinioca, pa se nadamo da će se istragom vrlo brzo utvrditi njegov identitet - dodaje on za gorepomenuti list.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading