JOŠ JEDNOM ĆE POKAZATI DA JE NAJVEĆI  Serija "Kafana na Balkanu" o životu Ace Lukasa uskoro počinje sa snimanjem, Saša Mirković i Vanja Bulić potpisali ugovor (FOTO)
Foto: Alo.rs

Na jesen kreće snimanje serije o životu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu", koja će se snimati po njegovoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja". Jedna od glavnih uloga pripašće upravo Lukasu, koji će glumiti sebe, a njegovog oca Vuksana Vuksanovića tumačiće Mima Karadžić.

JOŠ JEDNOM ĆE POKAZATI DA JE NAJVEĆI  Serija

Alo

 

 

Iako je koronavirus uticao na rad estradnih umetnika, čini se da Lukas nikada nije imao više projekata nego baš u ovom periodu. Početkom godine izašao je njegov novi album, koji je poklonio svojoj publici kako bi se malo opustili tokom koronavirusa. Pre nekoliko nedelja Aca je promovisao svoju knjigu.

Radnja serije biće njegov kompletni život, oca u seriji će glumiti Mima Karadžić, dok će gostujuću ulogu imati Kristina Kija Kockar. Serija će imati 12 epizoda, a snimanje bi trebalo da počne sredinom septembra.

JOŠ JEDNOM ĆE POKAZATI DA JE NAJVEĆI  Serija

Foto: Alo.rs

 

Pevačev prijatelj i menadžer Saša Mirković potpisao je danas ugovor sa scenaristom Vanjom Bulićem o snimanju serije.

JOŠ JEDNOM ĆE POKAZATI DA JE NAJVEĆI  Serija

Foto: Alo.rs

 

- Istina je za seriju, još je rano da pričam o glumcima, kasting će biti sredinom avgusta. Ne bih licitirao sa imenima jer se još nisam dogovorio sve sa Acom i Vanjom Bulićem, koji piše scenario - rekao nam je Mirković. Spekulacije da će Aca u seriji tumačiti samog sebe počele su kada je on jednom prilikom za medije izjavio da bi njega retko ko mogao da odglumi i da bi on to najbolje uradio - rekao je Mirković za medije.

Sve najnovije detalje sa estrade i iz života poznatih, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading