DARKO SKIDA KOŽU SA STOMAKA: Visi mu veliki višak, krije se jer ga je sramota! Lazić se skinuo prvi put nakon što je drastično smršao (FOTO)
Foto: Alo.rs

Pevač Darko Lazić pokazao je svoje novo izdanje na bazen gde je uživao sa sinom na bazenu.

Naime, pevač nakon operacije želuca i više nego zadovoljan svojom kilažom, dok se izvor blizak pevaču požalio da će Darko morati na zatezanje kože kako mu višak na telu ne bi smetao.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, on ipak za sada višak na fotografijama prekriva.

- Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken - ispričao je izvor blizak folkeru jednom prilikom za medije.

- Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut - priča izvor za Blic.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Darko je istakao da je prezadovoljan operacijom smanjivanja želuca i da se sada oseća kao novi čovek.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem jer nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam sa lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku - rekao je Lazić pre nekoliko meseci.

Sve najnovije vesti sa estarde i iz života poznatih, čitajte OVDE.

 

Komentari (0)

Loading