NAKON ACINOG SPEKTAKULARNOG KONCERTA U BORU! Čestitke stižu sa svih strana, Ruža Rupić objavila jednu, a emotivna poruka će vas raznežiti (FOTO)
Promo

Nakon što je Aca Lukas sinoć održao spektakularni koncert u Boru pred 25.000 hiljada ljudi, reakcije stižu sa svih strana.

Naime, pevaču se u jednom trenutku na bini pridružila i pevačica u usponu, Ruža Rupić koja je oduševila sve prisutne fanove koji su je željno isčekivali u tom gradu.

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila video sa koncerta i poruku podrške koju je dobila nakon pojavljivanja.

NAKON ACINOG SPEKTAKULARNOG KONCERTA U BORU! Čestitke stižu sa svih strana, Ruža Rupić objavila jednu, a emotivna poruka će vas raznežiti (FOTO)

Printscreen

 

- Juče u kom gradu (Boru) je bila najlepša devojka na svetu, to sa ponosom kažem. Taj glas, ta energija, to savršenstvo ne mogu da vam opišem... Nikada u životu nisam mislila da ću je videti, a kamoli čuti je kako peva. Pokidala je, sve čestitke. Jednostavno je sijala na bini. Ružo svaka ti čast lepotice moja - napisala je devojka, inače fan popularne jutjuberke na svom Instagram nalogu uz pregršt emotikona srca.

Aca Lukas je trebalo da peva i u Kragujevcu, ali su jako nevreme i kiša koncert odložili za 29. avgust. Da naglasimo sve karte važe i za novi datum.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bor moj grad

15.07.2021 19:00

Ova pukla ko lajsna! Strašno! Sama sebe hvali! Bolje nek se pogleda u ogledalo.