TANJA SAVIĆ OČAJNA, MORA DA VODI DECU KOD PSIHOLOGA Dečaci imaju problem s agresijom, pevačica nije imala izbora!
Alo

Pevačicu je najpre suprug Dušan jovančević napao objavivši, navodnu, prepIsku sa sinovima u kojima mu pišu da ne žele da žive s majkom, a sada je otkriveno da pevačica mora da ih vodi kod psihologa:

E-stock

 

 

- Tanja bi sve uradila za decu. Oni su jako srećni sa mamom, baš se vidi da im je jako falila, ali sa druge strane, sad im nedostaje tata, pa drugari iz Australije i život na koji su navikli. Tamo su stalno išli na plažu, jeli drugačiju hranu, živeli u velikoj kući. Oni bi bili najsrećniji da se mama sa njima vrati u Australiju da tamo nastave život - kaže Tanjina prijateljica.

E-stock

 

 

- Pevačica im već sada objašnjava kako stoje stvari i da mogu da se čuju sa ocem kad god požele preko video poziva. Svesna je da je na klizavom terenu. Nju najviše brine što su deca pored oca postala nepoverljiva prema svemu. On ih je učio da je svet opasno mesto i da veruju samo njemu, što nikako nije dobro. Plus, posle svakog razgovora sa ocem kod dečaka se pojavi agresija i promeni se atmosfera u kući. Sreća pa je Tanja vrlo svesna svega i krajnje odgovorna majka, ali čeka je težak posao jer mora ponovo da gradi odnos sa sinovima. Zato joj je i potrebna saradnja sa dečijim psihologom. Ona čini sve da Maksim i Đorđe prođu sa što manje posledica, a u svaki njen potez ima uvid i Socijalna služba. Iako nije u obavezi da ih informiše, Tanja to samoinicijativno radi, što je vrlo pametno jer ne zna na šta je Dušan spreman i u koje zamke sad pokušava da je uhvati – zaključila je Tanjina drugarica. 

BONUS VIDEO:

Darka Lazića napali zbog izgleda, a kako su pevača izvređali saznajte OVDE

Komentari (0)

Loading