EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Skandalozno ponašanje Georgieva, pevač bez maske u zatvorenom prostoru dok drži bermude da mu ne spadnu! (FOTO)
Foto: Alo!

Verujte u čuda, jer čuda su definitivno moguća! Kako drugačije objasniti ekskluzivni Alo! paparaco gde je proslavljeni kantautor Vlado Georgiev veliko i pravo čudo?!

Dok je do sada uglavnom fotkan sa čašicom i cigaretom i bio kritikovan kako u medijima tako i na društvenim mrežama, čini se da je arogantni muzičar ipak iz korena promenio svoj životni stil tokom pandemije.

Naš fotograf uhvatio je Vladu u jednom od prodajnih objekata robe široke potrošnje, u kom se obreo kupujući namirnice. Ono što posebno iznenađuje i oduševljava jeste činjenica da je pevač najviše vremena proveo ispred rafa s organskom i zdravom hranom, gde je više od 10 minuta birao razno zrnevlje i zob, koje očigledno voli da konzumira.

Pevač je u marketu bio u sasvim opuštenom izdanju. Na sebi je imao teksas šorts, ispranu pamučnu majicu i papuče za plažu. Kako je stajling upotpunio zaštitnom maskom, a poznato je da veruje da je Zemlja ravna ploča, pomalo nas buni njegovo priznanje postojanja korone i poštovanje zaštitnih mera. Ono što dodatno zbunjuje jeste način na koji Georgiev nosi zaštitnu masku, inače obavezni aksesoar poslednjih godinu dana. Iako je u zatvorenom prostoru, pevač je spustio masku ispod brade, a s obzirom na to da se na fotografiji jasno vidi kako diže teksas bermude, čini se da na isti način nosi i gaće, pa da s vremena na vreme mora da ih pridigne. Velike su vrućine ovih dana, pa je luftiranje i više nego poželjno, a da ne bi baš sve visilo i landaralo, važno je bar nešto spakovati tamo gde mu je mesto.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
zloca

15.07.2021 19:36

Ja mislio da On kupuje piva🤨🤨🤨🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍹🍹🍹🍹🍹