KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)
instagram/lepabrena

Njena čuvena pesma kaže „Ja nemam drugi dom”, ali u stvarnosti situacija Lepe Brene i Slobodana Živojinovića je sasvim drugačija. Pored vile na Bežanijskoj kosi u sada već čuvenom estradnom beogradskom naselju, stana u Monte Karlu, oni poseduju i kuću u Majamiju.

Dok nekretninu iz čuvene kneževine na jugu Francuske nemamo priliku da vidimo, o domu folk dive i bivšeg tenisera u Beogradu znamo mnogo detalja. Najveći plac među estradnjacima na Bežanijskoj kosi imaju upravo Brena i Boba.

Veliko dvorište ukrašeno je spoljnim bazenom, a jedan postoji i u kući. U bašti je i veliki ozidan roštilj jer je poznato da je kod njih glavni gurman i šef kuhinje upravo Boba.

U glamuroznom kompleksu je i kuća za poslugu, ali i veliki letnjikovac u kome oni organizuju svoje porodične proslave ili ga ustupaju pevačima „Zvezda Granda” za konak, kao što je bio slučaj sa učesnicima prve sezone. Tu prostoriju pevačica koristi i za svoje koncertne probe, a u njoj je i snimala neke od kadrova svojih spotova. Unutrašnjost glavne kuće u Beogradu u kojoj žive do sada je mogla da se vidi samo u spotu „Stakleno zvono” ili u nekom novogodišnjem editorijalu.

KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)

Foto: Printscreen

 
KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)

Foto: Printscreen

 

 

Ništa manje od folk dive nismo očekivali i kada je njena kuća u Majamiju u pitanju. Međutim, tamo je situacija drastično drugačija. Sem pogleda koji puca na more, ova nekretnina spada u red sasvim prosečnih. Kuća je koja je sagrađena 1950. godine u tipičnom je montažnom i američkom stilu. Ima prosečno dvorište sa malim bazenom, a okružena je velelepnim vilama, pa među njima deluje kao garaža za tinejdžerski rok bend.

KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)

Foto: Printscreen

 
KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)

Foto: Printscreen

 

 

S obzirom na to da je vrednost porodične kuće u Beogradu procenjena na čak 2,5 miliona evra, vrednost kuće u SAD na moru koja iznosi 950.000 dolara je prava sitnica. Kuća je u poslednjih 32 godine dva puta promenila vlasnika kako piše na sajtu za nekretnine. Površine je oko 250 kvadratnih metara i ima tri spavaće sobe, dva kupatila, trpezariju i kuhinju, a cela je popločana sasvim običnim pločicama.

KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)

Foto: Printscreen

 
KUĆA LAŽI: Brena u Majamiju živi u garaži (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Bilo kako bilo, u Majamiju je svakako bolje imati išta nego ništa, ipak od folk dive moramo da priznamo da smo očekivali mnogo više.

U Majamiju kuva i čisti

Kako izvor blizak Lepoj Breni navodi za Alo!, ona u Americi ne uživa status zvezde, shodno tome tamo se tako ponaša i živi.

- Brena u Majimiju nije poznata kao ovde, pa ne uživa status i beneficije koje ima na Balkanu. Ona tamo odlazi da se odmara, ali usput i obavlja sve kućne poslove jer tamo nema poslugu i kuvare - objašnjava izvor ,i dodaje:

- Kad napusti Balkan, Brena je sasvim obična i, što bi rekla njena pesma, „srećna žena”. Nije ona opterećena time što je u belom svetu mahom prepoznaju samo ljudi sa naših prostora - završava izvor.

Seli se u manji prostor

Lepa Brena je nedavno izjavila da planira da se sa suprugom Slobodanom preseli u manji životni prostor.

- Deca su odrasla i odselila se što je i normalno, tako da su naša druženja sada kvalitativna, a ne kvantitativna. Sagradićemo nešto upola manje jer je 1 500 kvadrata za nas dvoje zaista mnogo - rekla je tada pevačica.

Sve najnovije vesti sa estrade i iz života poznatih, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Sss

14.07.2021 10:31

Sta fali kuci???Kamo te srece da je svi imaju.

Zorana

14.07.2021 11:44

Moram da se javim.svaka cast na textu.ako je tacno. Samo cu reci hahahaha....postali su toliko degutantni u hvalisanju. Folk diva normalno da ima para i imetak.ali ne bodi oci narodu koji nemaju ni za god.odmor...fuj

Goran Kusić

14.07.2021 16:59

@Zorana - Pa nije Brena kriva šzo neko nema za odmor...što si ljubomoran na ljude koji imaju novac...zaradiii.

Rus

14.07.2021 18:14

@Zorana - Zasto fuj.Sami ste krivi jer ste joj trpali pare i dzepove dok je dupetom mahala a sad ljubomorni.

Iva

14.07.2021 12:02

Kuća u Maja iju je divna. Pogled na more, a unutra sve što je potrebno. Nije mi jasno zašto ovakvo pisanje. Važno je more i prelepo dvorište.

Stojko

14.07.2021 13:03

E mukica. A mogla je lepo kuci sebi da napravi u brckom, na 4 sprata, sa liftom i lavovima.