NAJVIŠE PEVAM NA PROSLAVAMA RAZVODA! Pevač koji je miljenik ženske publike šokirao izjavom, voditeljka jedva zaustavila napad smeha (FOTO)
Printscreen

Mlada pevačka zvezda Aleksandar Misojčić gostovao je u jutarnjem programu Prve televizije, kod jedne od najpopularnijih srpskih voditeljki Marije Savić Stamenić, koja je u jednom momentu jedva zaustavila smeh.

Razlog je izjava ove zvezde Granda na temu nastupa, pošto je rekao da peva skoro svako veče, ali da u poslednje vreme mnogo nastupa na proslavama povodom razvoda.

Kaže, žene u velikom broju slave kraj braka, a kako će drugačije nego uz dobru svirku. Naime, na Marijino pitanje gde ga publika može čuti u narednom periodu, došlo je do velikog smeha u studiju.

Ima me svuda, maltene radim svako veče, i kod vas sam došao sa svirke. (smeh) Klubovi, privatne proslave, rođendani... Moram da priznam da su u poslednje vreme razvodi učestali, počelo je sve da se slavi! (smeh) - rekao je Misojčić.

- Opa! - sa osmehom je odreagovala Marija.

- Na moje veliko zadovoljstvo, žene me vole - nastavio je da se šali Aleksandar.

- I žene slave razvode! Neverovatno (smeh) - smejala se voditeljka.

Ne znam da li je bolja žurka za razvod ili za devojačko veče! (smeh) Ma, samo neka je na slavlje, samo neka je veselo, pevaćemo - kazao je pevač, dok je Marija jedva uspela da smiri smeh.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti sa estarde i iz života poznatih, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading