"MOMAK IZ PROVINCIJE" OBJAVIO NOVI ALBUM Sloba Radanović se ljubio sa Jelenom pred svima, ona blistala u plavoj haljini kao nikad do sad (FOTO)
Foto: Alo.rs

Jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, Sloba Radanović večeras promoviše svoj novi album.

Njegova mnogobrojna publika s nestrpljenjem je čekala ovaj dan da konačno može da uživa u Slobinim novim pesmama. Album nosi naziv "Momak iz provincije" i ima osam pesama. Pevač je promociju upriličio u Ovči, mnogobrojne kolege i dalje stižu, a među prvima Slobi su podršku došli da pruže: Gabrijela Pajčev, zadrugar Bora Santana, kolega Dejan Matić i mnogi drugi.

Foto: Alo.rs

 

Slobina majka Draginja oduševila je sve kada se pojavila u znatno boljem izdanju nego što je bila pre par meseci kada je boravila u bolnici zbog zdravstvenih problma, ona je došla uz pomoć šetalice i uz Radanovićevu devojku Jelenu se nije odvajala od pevača. 

Foto: Alo.rs

 

Sloba se celo veče smejao i jasno poručio:

- Mnogo mi je drago što vas vidim sve, hvala vam puno. Jedva čekam da čujete šta smo vam pripremili. U ovo sve je utkano mnogo ljubavi, emocije i para, ali nadam se da će se isplatiti - našalio se Sloba i dodao:

Foto: Alo.rs

 

- Ne žalim ni jednog centa uloženog u bilo šta do sada, i ulagaću zauvek u svoje pesme, zbog moje publike, to je nešto što će ostati posle mene - istakao je Radanović.

Sve najnovije vesti sa estrade i iz života poznatih, čitajte OVDE.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milo

13.07.2021 08:29

On je balvan, bio po ponašanju i ostao po gradji, puno se napunpava. Ima dobar glas, poštuje majku koja za mene, neka je zdrava i sretna ali nije dobra. Sve vidjeno u Zadruzi jedan. Ova žena (devojka) mu nikako ne odgovara, po meni ružna, bez šminke nikakva, stavila silikone u usne pa se puci, užas. Kamo sreće da je on bez Zadruge i učešća u njoj počeo da peva i da su ga ljudi prije primetili, ovako kasni svuda.

nena

28.08.2021 22:08

dobar je sloba uzvezdio se pa krajisnik zaboravio