IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Biznismen Lepoj Breni poklonio hotelski kompleks na moru, a razlog će vas oduševiti
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija tek tako. Kako Kurir saznaje, najveća balkanska zvezda je već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M.S, koji poslednjih 80 godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da taj kompleks nosi naziv po njenom nadimku. Zidanje ovog objekta uskoro počinje na Crnogorskom primorju, i to na njegovoj dedovini s majčine strane u Perastu.

Prema saznanjima gorepomenutog lista, hotel će kompletno biti uređen po svetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene. On toliko ceni i poštuje našu muzičku divu da će u objekat za odabrane turiste iz sveta da uloži čak tri miliona evra.

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Biznismen Lepoj Breni poklonio hotelski kompleks na moru, a razlog će vas oduševiti

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Hotel će imati šest zvezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata. Iz njene sobe je planirano da puca pogled na ovaj deo zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati "Brenin kutak". Inače, kako smo saznali, na svakom spratu u hodnicima će biti pevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

Prema informacijama, M. S. je udovac, ima petoro dece i osmoro unučadi. Njegova supruga je toliko bila lepa da ju je on zvao "moja Lepa Brena". Iz ljubavi prema pokojnoj ženi, ali i poštovanja prema liku i delu Lepe Brene, on je odlučio da milione uloži u hotel u kom će i on sam uživati do kraja života.

Brena već nekoliko dana uživa na Jadranskom primorju, gde krstari sa prijateljima i suprugom Slobodanom Živojinovićem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
veki

12.07.2021 00:44

Budalastina. On je opsednut i ovo je bolest. Brena mu je fetis i to nije dobro. Potseca na scene iz njenog filma sa opsednutim gastarbajterom iz Australije. Gde mu je postovanje za suprugu , sa kojom ima decu i unuke?

ava

12.07.2021 18:33

ali kaze on je vec 80 god. u svicarskoj,pa koliko onda on ima godina hahhaah