DOK MU JE ĆERKA U ŽIŽI PO*NO SKANDALA! Otkriveno ko je otac Tee Tairović, ne voli da se eksponira, a bavio se veoma ozbiljnim poslom!
Alo

Zoran Tairović, otac pevačice Tee Tairović, obavljao je dužnost savetnika zaduženog za praćenje i koordinaciju romskih pitanja potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović.

Po onome što piše u biografiji akademskog slikara iz Novog Sada, osim ove državne funkcije, bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka. O sebi kaže da je multimedijalni umetnik, a već sa osam godina počeo je da radi na Radio Novom Sadu.

- Formalno, u opisu posla ja sam savetnik potpredsednice Vlade gorepomenute ministarke, koji se bavi praćenjem i koordinacijom romskih pitanja. Međutim, moje je da savetujem potpredsednicu kad su u pitanju romske politike i njihova implementacija. Radio sam i na izradi Strategije za unapređenje položaja Roma 2015-2025. i, zahvaljujući divnim ljudima kao što su Osman Balić, Goran Bašić i drugi, uspeli smo da kulturu kao peti element provučemo kroz strateški koncept - piše u biografiji Tairovića, objavljenoj na jednom sajtu. Međutim, po svoj prilici Tairović duže vreme nije ažurirao podatke u svojoj biografiji, jer su iz odeljenja za saradnju s medijima Vlade Republike Srbije rekli da više nije saradnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading