UGROŽENA MI JE BEZBEDNOST AKO BUDEM NEŠTO REKLA! Jovana Jeremić u strahu, poznati političar joj u Budvi nudio poziciju u zamenu za usluge
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić trenutno vreme provodi u Budvi sa ćerkicom Leom kako bi napunila baterije pred novu televizijsku sezonu od septembra.

A kao što smo već pisali, u trenutku kada se voditeljka fotografisala za naš portal, primila je poziv koji ju je uzmemirio, a potom smo saznali da ju je kontaktirao poznati politicar:

Baš je odlučila da uživa sa ćerkicom, ali je poznati političar zvao i to ju je baš poremetilo. Čuo je da je u Budvi i zvao je da izglade neki nesporazum koji je nastao pre nekoliko godina. Jovana je baš u dilemi šta da radi. Trudila se da ne privlači pažnju previše, ali nakon ovog poziva nastao je haos, nije očekivala ovaj poziv - ispricala je za Alo! drugarica Jovane Jeremic.

Jovana se potom oglasila i otkrila šta je istina.

- Ne znam kako ste došli do te informacije, ali čitava priča je opasna i iz tog razloga nadam se da ćete razumeti, ne mogu da komentarišem. Bezbednost mi je na prvom mestu i ovog puta ću ostati bez komentara – ističe Jovana Jeremić.

Tamara Đurić doživela saobraćajku! Rijaliti zvezda imala udes u Južnom bulevaru, evo u kakvom je stanju! Više o tome OVDE.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran Stojic

08.07.2021 17:54

Ajde mala nelazi vise samo pravis aferu za aferom nebili izvukla pare od nekoga koja je to danas perfidnost kod ove dece to je nenormalno samo lazi i lazi