DECA SU MI SLALA PORUKE DA SU NESREĆNA PORED TANJE: Dušan se javio iz Australije i ekskluzivno za Alo! otkrio sve!
Ataimages/Printscreen

Dušan je u poruci koju je poslao našoj redakciji otkrio da se sa decom ne čuje jer im je, kako kaže, Tanja oduzela telefon. A zatim dodaje da su mu se deca, dok je još imao komunikaciju sa njima, žalila da su pored majke nesrećni:

DECA SU MI SLALA PORUKE DA SU NESREĆNA PORED TANJE: Dušan se javio iz Australije i ekskluzivno za Alo! otkrio sve!

Instagram/tanjasavic

 

 

- Zabranila je deci da mi se javljaju. Novi telefon sam im kupio za Srbiju, da me zovu kad god žele, a ona im je ugasila i zabranila da mi se jave. Imam poruke, od pre, deca se žale na nju kako im ne da da me zovu, kako su tužni i nesrećni pored nje - napisao je Dušan koji je ostao u Australiji. 

DECA SU MI SLALA PORUKE DA SU NESREĆNA PORED TANJE: Dušan se javio iz Australije i ekskluzivno za Alo! otkrio sve!

Foto: Alo.rs

 

 

Tanja je nedavno za domaće medije otkrila da je njen suprug socijalnoj službi u Brizbejnu kazao da je ona decu napustila:

- Kad smo se rastali Maksim je imao devet, a Đorđe samo sedam godina. Deca su u tom uzrastu jako podložna manipulacijama, pogotovu kada dolaze iz bliskog okruženja i od osoba koje su tome vične. Nestalo je mnogo toga lepog što sam svojevremeno uspela da im prenesem. Naravno, nisu izgubili dobru dušu. Svi se rađamo kao anđeli, samo nas okolnosti i ljudi oko nas učine onakvima kakvi postanemo kada odrastemo. Njih je tata učio da je ovaj svet opasno mesto i da nikoga ne treba da vole osim svoju porodicu, a u njoj nisam ja. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da moja deca u mene nemaju poverenje. Pred nama je period u kome ćemo morati da povratimo ono što smo nekada imali i izgradimo mnogo toga novog - otkrila je Tanja svoje planove i priznala da su i njena deca, ali i sistem u Brizbejnu bili obmanjivani od strane njenog supruga Dušana, ali i do svekrve:

- Verovatno su poverovali u sve što su mesecima slušali o meni. U socijalnoj službi sam čak saznala da se on prijavio kao "single father", uz tvrdnju da je samohrani otac sinova kojih se majka odrekla. Naježila sam se kada sam to čula. Pretpostavljam da je priča servirana i njima. Nije bilo prilike da čuju i drugu stranu, jer niti sam imala mogućnost da s njima redovno komuniciram telefonom, niti sam zbog korone mogla da odem u Australiju. Bilo je situacija, od kada smo se vratili, koje me na to i te kako podsete. Kad se čuju s tatom kod njih se pojavi agresija i promeni se atmosfera u kući, ali verujem da će vreme učiniti svoje. Zapravo, ne samo vreme, već i saradnja sa dečijim psihologom. To je sledeći korak koji smatram veoma bitnim, jer želim da iz svega ovoga izađu sa što manje posledica - zaključila je Tanja. 

Blogerki Tamari Kalinić, lopovi su iz stana u Parizu odneli dokumenta. Saznajte OVDE zbog čega je hitno reagovala ambasada. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dada

06.07.2021 15:35

Sramota,prepucavanja javna izmedju njih a deca pate. Daj više se dogovorite kao ljudi, deca ipak trebaju majku

Adelaide

12.09.2021 07:44

@Neko - ti si bolestan coveka, tebi je ova pevaljka propala normalna Australija ce uzeti decu tu je dobila neku sansu malo da bude sanjima ,on je podneo tuzbu protiv odredjenih institucija deca su Englezi nemaju blage veze sa Srbijom nedodjijom gde nista nefunkcionise.Tanja nije nista zavrsila niti radi nego je taj njen izdrzava primila se .Deca ce se izjasniti na sudu da nezele u Srbiji ostati .