NI RONALDO SE NIJE OTVORIO TOLIKO Luka Jović i Sofija za sedam dana letovanje potrošili 70.000 evra, za jedan obrok iskeširao 700e!
Foto: Alo.rs

Sofija Milošević i Luka Jović za sedam dana odmora na jahti navodno su potrošili 70.000 evra.

Manekenka Sofija Milošević i njen partner, fudbaler Luka Jović, dali su navodno 70.000 za iznajmljivanje jahte na sedam dana u Španiji.

Fudbaler i manekenka prvo su bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem. Dnevno su morali da iskeširaju 10.000 evra samo jahtu, ali to nisu navodno jedini troškovi koje su imali.

- Osim tih 70.000 evra oni su na skipera dali još 1.400 evra, a Luka je iznajmio i kuvara i sobaricu kako Sofija ne bi morala ništa da radi. Hteo je da maksimalno uživaju jer im je prethodni period zbog koronavirusa bio jako stresan, kao i svima - rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Isti izvor otkriva da su se Luka i Sofija nekoliko puta iskrcali na Ibicu "i to ih je papreno koštalo":

- Išli su u najskuplje restorane kako bi jeli vrhunske specijalitete. Ibica je toliko skupa da jedan obrok sa vinom može da košta i do 700 evra. Ali Luka ne mari za novac. On toliko dobro zarađuje da mu nije problem da na jedno letovanje potroši novac kojim može da se kupi stan u Beogradu - prenosi izvor Informera.

Kako se Luka i Sofija ponašaju na javnom mestu, kada misle da ih niko ne gleda, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mia

02.09.2021 08:41

Polako mali ,niko ne zna sta ga ceka sutra. Mozda neces imati ni za hleb.