SVE IDE PREKO NJENE GRBAČE Luna ponovo doživljava nervne slomove, novi raskol u porodici, upletena i Anabela?!
Alo/ Dejan Briza

Luna Đogani, umesto da uživa i raduje se jer je rodila zdravu i prelepu devojčicu, danima nema mira. Kako domaći mediji saznaju, ona i dalje mora da miri zavađene strane među članovima porodice.

- Luni baš nije lako, a tek se porodila. Opet sve ide preko njene grbače – započinje izvor i dodaje:

- Nije da se sad nešto strašno desilo, ali dok se svi dogovore kad će ko da dođe da vidi bebu, ona jadna dobije nervni slom. Te ne može da sastavi Anabelu i Marka, pa ne može onda Gagija s Anabelom, pa kad će da dođe Nina, a kad sestre od stričeva… Ma opšti haos i sve ide preko nje jer svi nju zapitkuju šta, kad i kako može. Ne bi me čudilo da ona jedan dan samo poludi i sve ih otera u tri lepe. Njoj sad treba mir, postala je majka, najmanje je zaslužila da se preko nje prepucavaju, ali ne vredi. Izgleda su svi tako navikli - završava izvor za Scandal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
M8la M

04.07.2021 14:43

I treba da ih otera dodjavola. Neka se organizuje kako nioj odgovara i da be dozvoli da joj remete mir

Mrkela

04.07.2021 17:18

@M8la M - Eto Razvoda brzo, kao i svaki iole lijep par vi cete da se razvedete, jer ste svoj citav zivot iznijeli i iznosite u javnost. Nemogu da shvatim zasto svoju ljubav a sada i dijete izlazete toliko medima. Skladan i miran brak je najljepse. RAZVOD BRZO,SVAKA CAST.

Marko

04.07.2021 16:02

Boze budalastine i to me zabole uvo za ove debilcine

Maja

04.07.2021 16:53

Jadna ona, kao da joj nije dosta šta se je sexsala sa oženjenim na par metara od njegove žene, pa sve išlo preko njene grbače. Koliko je nju majka vredjala, toliko je i ona nju, ali sve opet po Luni, dosta vise patnje njene, kao da je lako pevati a ne znati, plesati a imati pokrete muške, kao da je lako držati na glavi metar nadograđene kose..... nije joj lako