SRBIJA JE ZGROŽENA! Pevačica progovorila o skandalu sa Sadikom Hasanovićem i otkrila da li se čula sa njim nakon svega
Foto: Ilustracija

Bura oko pevača Sadika Hasanovića, finaliste poslednje sezone "Zvezde Granda", i dalje se ne stišava. Podsetimo, nakon finala mediji su otkrili da je Sadik zajedno sa svojim ocem bio član muzičke grupe "Sateliti", koja ima pesmu o klanju Srba u Bratuncu.

Takođe, mediji su pisali da su takmičar iz Srebrenika i njegov otac simpatizeri i prijatelji sa krvnikom Naserom Orićem o kojem često pevaju, kao i o stravičnim zločinima koje je počinio nad srpskim življem.

Svi iz "Grand" produkcije, kao i mnogobrojni pevači, izjašnjavali su se o ovom skandalu i svi do jednog su osudili ovakvo ponašanje. Mnoge je zanimalo šta takmičari i finalisti ovog takmičanja imaju da kažu povodom ovog slučaja koji je uzdrmao Balkan, te je kontaktirana i Zorja Pajić, finalistkinja kojoj predviđaju blistavu karijeru. 

SRBIJA JE ZGROŽENA! Pevačica progovorila o skandalu sa Sadikom Hasanovićem i otkrila da li se čula sa njim nakon svega

Foto: PrintScreen / Prva TV

 

Kako komentarišeš slučaj Sadika Hasanovića koji je izazvao bes srpskog naroda jer je otkriveno da je pevao pesme o ubijanju Srba po Bratuncu? 

- Jako mi je žao zbog toga što mu se dogodilo. Smatram da Sadik to nije namerno uradio. Mi smo se svi lepo družili i jako smo voleli kako on peva. Na snimanju nije ništa slutilo da će sve ovako da ispadne.

Da li si se čula sa Sadikom posle nemilog događaja?

- Nisam se čula sa njim. Još uvek se borim sa svojim porukama. Prosto ne mislim da mogu dosta da mu pomognem. Želim mu sve najbolje. Nismo bili baš toliko bliski, ali mi je jako žao.

Šta misliš kako će to uticati dalje na Sadikovu karijeru?

- Pretpostavljam da će mu biti veoma teško da ponovo dobije toliko veliku podršku koju je dobijao. Žao mi je zbog toga. Nadam se da će uspeti da se izvadi iz ovoga.

Kako komentarišeš neke poruke sa bošnjačke strane koji su tvrdili da si i ti zajedno sa Valentinom Kuzmanović pevala, takozvane srpske nacionalističke pesme u takmičenju, ali da je to vama tolerisano.

- Nisam upoznata sa tim, ali ja sam imala to pitanje od drugih novinara. Jako je teško bilo zaista izabrati pesme za finale. Ja sam radila splet pesmama. Pokušala sam da se obratim svima sa naših prostora koji se takmiče sa prostora bivše Jugoslavije. Imala sam problem sa jednom pesmom. Želela sam da pevam pesmu za koju uopšte nisam znala da ima neko značenje, pošto se ne bavim tim stvarima. Htela sam da je pevam jer obožavam njenu melodiju. Onda mi je par ljudi reklo možda je bolje da razmisliš, možda bi je neko pogrešno shvatio. Uplašila sam se jer ne želim nikoga da prozovem i uvredim i nije mi se niko do sad javio da je imao bilo kakav problem sa nekom mojom pesmom.

A koja je to pesma bila?

- Trebalo je da pevam "Puče puška" od Bilje Krstić misleći da je to obična pesma. Ne bi mi nikad palo na pamet da bi neko mogao da kaže nešto za tu pesmu. Ne znam za koga je "Puče puška" bila namenjena. Bilo bi mi jako žao da se neko uvredio zbog nje. Zato sam umesto nje pevala "Igrale se delije" nadajući da to nije uvredljivo. Opterećujuće je birati narodne pesme, jer, nažalost, naš narod je pretrpeo mnogo zla.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Pedja

03.07.2021 22:16

Ti si SRPKINJA. Budi ponosna...kom3 se ne svidjw njegov problem.

mira

03.07.2021 22:36

Popovicu idi kod u Sarajevo pa pravi zvezde granda ne brukaj nam Srbiju sram te bilo i ti nisi bolji.

Mir

03.07.2021 22:43

Meni izuzetno svidja kao pevacica ali mi nije jasno zašto ga zali. Niko ga nije naterao sam je birao, a kome smeta pesma Puce Puska? Ti si Srpkinja i normalno da pevas srpske pesme. Sada si rekla glupost.

Rudi

04.07.2021 07:54

Bole popovica ona stvar sta peva taj mali zlikovac tad je poceo da peva kao mali a sad divrsava na srpskoj sceni .kai bio mali pa nije znao znao je i te kako dada damo usavrsava i to na srpskoj zemlji ,stidi se popivicu sad imas mesta i u sarajevu ,