SADIK HASANOVIĆ IZAZVAO NOVU REAKCIJU Darko Miličić mu očitao lekciju - Nas četnike proglašavaju za najgore, a on da ima obraza nikada više ne bi došao u Srbiju
Foto: Ilustracija

Darko Miličić kaže da Hasanovića i sve njemu slične treba u najkraćem mogućem proglasiti nepoželjnima u Srbiji.

- Ljudi koji mrze Srbiju i Srbe ne treba da dolaze ovde da zarađuju pare i pevaju. To im treba zabraniti! Međutim, finansijski interes pojedinih produkcijskih kuća prevazilazi nacionalnu svest. Gube dušu zarad para, prodaju se đavolu! Nas Srbe nacionaliste, iskrene patriote i četnike napadaju i proglašavaju za najgore ovi koji su šatro moderni i koji za pare rado i lako zaboravljaju srpske žrtve. Ne sete se nikad srpskih mučenika, najlakše im je da osuđuju svoje, da okreću leđa našim herojima i žrtvama. Neki među nama će sve da progutaju zbog para, pa čak i sramotan postupak tog Sadika, koji da ima obraza, sam nikada više ne bi trebalo da dođe u Beograd i Srbiju - kaže Miličić.

On poručuje da 'mudžahedini i ustaše mrze Srbe, a da četnici kakav je on ne gaje takva osećanja prema njima':

- Velika je razlika između nas srpskih nacionalista, četnika, s jedne, i mudžahedina i ustaša, s druge strane. Ja svoje volim, a drugima praštam. I sutra da usred Beograda sretnem ustašu ili mudžahedina koji se izgubio, pokušaću da mu pomognem, čak ću mu i piće platiti. A da se ja izgubim kod njih, da se nađem tamo sam, pa njih dvadeset bi pokušalo meni jednom da iščupa i ruke i noge. Oni Srbe očima ne mogu da vide! - objasnio je Darko Miličić.

Podsećamo, Sadik Hasanović pevao je u grupi "Sateliti" pesmu o masakru u Kravici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Zoran

03.07.2021 17:49

One ludake koji.ga promovisu i.dovode treba tretirati.kao.izdajnike srpskog naroda a novac zbog.kojeg je izdajstvo motivisano oduzeti

Zoran

03.07.2021 17:51

Kada ce Brena i Popovic koji.dovode mudjahedine i.ovde ih promovisu kao i.onog bolesnog Davida UHAPSITI.ZA IZDAJU SRBIJE I.NARODA

135nobl

03.07.2021 18:24

Tako je Brate Srbine.Svaka ti je namestu. Tebi i Ognjenu A.svaka čast.Pravi SRBI🇷🇸

Доста више понижавања

03.07.2021 18:54

Има ли у Србији закона да се овај мрзилац и позивар на клање Срба истера из Србије и да му се забрани улазак? Где сте правници, тужиоци, адвокати? Заштитите грађане од оваквих. Заштитите нас од грандове "звезде" која слави клање српских цивила. Грађанима треба ваша помоћ. Ово није нормално.

Djuka

03.07.2021 19:00

ZABRANITI MU ULAZ U SRBIJU I KO GOD GA VIDI FINO NA GLAS MRS MRS TERAJTE SPLACINU SVI U GLAS!!!! NEMA VISE CUTANJA!!!

Vuk

03.07.2021 20:16

Srbijo samo recipročno, gamadima zabraniti ulazak u Srbiju, GRANDU zabraniti rad, krivična prijava Saši Popoviću i Fahreti, i ona se slikala sa krvnikom!!!

Borislav

03.07.2021 20:36

Sve što je rekao Darko Miličić pravi Srbin podržavam. Nemam šta da dodam. Već sam slao komentate o ovom skandalu. Ima na žalost mnogo u Srbiji kojima ovo i nije neki problem. Pevati sa svojim babom o tome kako je njihov idol Naser Orić klao Srbe i to decu i stare. Vi niste Srbi vi ste obične balege. Kad je porastao opet je bio mali kad se sa svojim babom slikao sa ovim monstrumom. Inače ja tog Nasera Orića znam više od 30 god Još kad je bio u SAJ-U. Bio je to jedan jako dobar čovek. Svi iz njegove klase su bile prave ljudine. Ali kasnije je postao koljač i monstrum koji se iživljavao na deci i starcima naših Srba.

Pecarski

03.07.2021 22:25

Vi koji ne pratite federalne medije u Bosni, ne mozete ni da zamislite kolika tamo mrznja se ispoljava prema svemu sto je srpsko. Druga stvar, ova pjesma koju je pjevao ovaj mladi Mudzos, jeste snimljena kad je on imao 13 godina, al' stvar je u tome sto oni tu pjesmu i danas dan pjevaju. Ni jedno veselje u istocnoj bosni kod njih ne moze da prodje bez te pjesme.

Srboljub

04.07.2021 01:14

Ma svi su oni pre bili Srbi.Sada se samo trude da dokažu da nisu.

Cobra 017

04.07.2021 10:47

Jednom recenicom Bravo Dare,sve si rekao kao sto vecina Srba tako razmislja

Dragan

05.07.2021 09:28

Miličiću komso moj, sve to mozda sto kazes je istina... Ali postoji jos jedna stvar, koja kada bi se uradila, mrznja bi pocela da se smiruje... A to je ova Virtualna mreza,.. Zamisli sad komso, pitas me e Dragane sta ima u mom kraju, nema me tamo dugo... I ja ti naravno kazem sta ima(ispricam ti normalne stvari) . A neko drugi kao sto to Amerikanci su praktikovali pa posvadjali celu yugoslaviju... Sad ovde svi mogu da sire mrznju, ali sada nije vreme za to vec za kontra felš. Sada bi bilo dobro opet sve spojiti drzave... I ustati na noge. A ne ovako... Ova bre glupa omladina pricaju za nekog ko je iz Srema da je iz Vojvodine, a ko je iz Beograda pa jos dalje prema Nisu to je kao Srbija. U stvari Srbija je sve.