ČELNIK "GRAND" PORODUKCIJE OSUDIO SADIKOV POSTUPAK Došlo do velikog obrta!
Alo

Ipak, jedan od čelnika "Grand" produkcije, Saša Žika Jakšić istakao je da je ono što je Hasanović uradio, katastrofa:

- Ne slažem se sa tim što je uradio. Naravno da je to katastrofa što je uradio. “Grand” je dao zvaničnu izjavu, bezveze je da i ja komentarišem i ne mogu to da činim mimo firme – istakao je on za pomenuti medij.

ČELNIK

ATA Images

 

Podsetimo, skandal u "Zvezdama Granda" izbio je kada se u javnosti pojavila fotografija takmičara Sadika Hasanovića sa ratnim zločincem Naserom Orićem, ali i kada je otkriveno da je pevao pesme o klanju Srba u Bratuncu. 

Zorica Marković rešila je da promeni profesiju, a čime se sada bavi saznajte OVDE.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vuk

03.07.2021 17:24

Srbijo, tužilaštvo, zatvorite GRAND, krivična prijava Saši Popoviću, Breni, zbog povrede Srpskog naroda i uopšte povrede građana Srbije, povrede ustava, države, himne, zastave!

Realan

03.07.2021 21:26

Sa jedne strane pisa po Sebiji kako ko stigne i nikome nista. Sa druge strane kakvi bre bosanci hrvati i ostali komsijski narodi kod nas. Nema takvicenje za ostale ni nasi se ne takmice u drugim zemljama. Prosto i jednostavno ponistiti izbor pobednika njemu dozivotno zabraniti ulazak u Srb.i plus novcano mu skinuti kozu sa ledja

JUGO

04.07.2021 01:06

Sta ima dase prica diskvalikacija direkno i zabrana da ulazi u Srbiju 10 g najmajne radi toga sto je ucinio..nema sta dase diskutira o tome.