NEODGOVORNA I BAHATA Teodosićeva žena parkirala džip nasred ulice i ostavila naslednike bez nadzora: Deca u autu, Jelisaveta u šopingu!
Foto: Printscreen/instagram

Paparaco Alo! uhvatio je trenutak u kome nesavesna Jelisaveta ostavlja svoju decu u automobilu koji je nepropisno parkirala, i to bez ikakvog nadzora.

Sve se dogodilo u ranim popodnevnim satima, kada je glumica zaustavila svoj četvorotočkaš nasred jednosmerne ulice u centru grada da bi koji trenutak kasnije izašla iz automobila u kojem su bili njen šestomesečni sin Bogdan i dvogodišnja ćerka Petra. Kako je ispričao izvor koji se našao na licu mesta, Jelisaveta je na nekoliko minuta ostavila sina i ćerku same da bi ušla u prodavnicu da kupi namirnice, a potom se vratila u auto i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

NEODGOVORNA I BAHATA Teodosićeva žena parkirala džip nasred ulice i ostavila naslednike bez nadzora: Deca u autu, Jelisaveta u šopingu!

Alo!

 

- Ne samo da se parkirala nasred ulice, već je nekoliko minuta sedela u automobilu i vodila telefonski razgovor koji, sudeći po njenom izrazu lica, nimalo nije bio prijatan. U nekoliko navrata se uhvatila za glavu, a kada je izašla iz automobila, nije mogla da sakrije nezadovoljstvo na svom licu - počeo je priču za Alo! izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodao da je glumica potom uradila nešto potpuno neočekivano.

- Ćerki Petri objasnila je da mora da ode u kupovinu, a potom je ostavila otvoren prozor da bi devojčica u svakom trenutku mogla da je vidi, ali i da bi Jelisaveta mogla da motri na nju. Dok je Petra, koja ima dve godine, sedela vezana pozadi, Jelisavetin sin Bogdan, beba od svega šest meseci, bio je smešten na suvozačevo mesto u nosiljci za bebe - ispričao je naš izvor.

- Jelisaveta je potom ušla u prodavnicu gde se prodaju sveže ceđeni sokovi, voće i povrće. Tu se zadržala nekoliko minuta, a kada je konačno kupila sve što joj treba, Teodosićeva supruga zastala je pored svog džipa i u odrazu izloga prodavnice gledala svoju zadnjicu utegnutu u mini šorts. Kada se odmerila sa svih strana, zadovoljna svojom figurom, sela je u crni džip i nastavila u nepoznatom pravcu kao da se ništa nije dogodilo - ispričao je naš izvor.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Vuk

04.07.2021 07:21

Bahato, nepristojno, Srbija kao država sa takvima neozbiljna i NEĆE da upotrebi kaznene mere. Zakon MORA BITI OŠTRIJI, ČAK RIGOROZAN ZA OVAKVE MONSTRUME, koji misle da su popili pamet celog sveta.

Visnja

04.07.2021 07:32

Jelisaujeta je zarobljena zena u telu muskarca.

Bane

04.07.2021 08:32

Veći skot od nje, medju Srbima, je samo M. Teodosić!!!

Kraljevčanin

04.07.2021 09:42

Šta će žena pa u tom Beogradu je čovek primoran to da uradi jer nema jednog parkinga slobodnog a život brza traži rešenja.

MikelleNs

04.07.2021 10:02

Eeeeeè.... kada se seljak opapuci.. Nema gore nego kada seljancure udju u pare. Ma dzaba joj sve. Seljak ostaje seljak!

Ups

14.07.2021 15:18

@MikelleNs - Ja mislim da je ovaj komentar jako uvredljiv za seljake, ljude koji žive normalno i jako kulturno za razliku od nekih i poštuju pravila zakona nađi tako nešto bahato u selu