LUKAS OTKRIO DA MU JE ŠABAN ISPRIČAO NAJVEĆU PRIJOVIĆKINU SRAMOTU Šaulić je bio prijatelj porodice Živojinović, a ovako su ga zvali na svadbu Aleksandre i Filipa
Alo.rs

Foto: Ataimages

 

 

Jedan deo knjige posebno je privukao pažnju javnosti, a u kom Lukas otkriva veoma ružne detalje vezane za svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Lukas je bez zadrške opisao susret sa Šabanom Šaulićem koji je bio veoma blizak kolega sa Aleksandrom, ali i čitavom porodicom Živojinović, Brenom i Bobom.

E stock

 

 

Aca je u svojoj knjizi najpre raskrinkao Živojinoviće i otkrio zbog čega su svadbu priredili baš u četvrtak, a ne u danima vikenda kao što je to običaj:

- Između posla i prijateljstva opredelili su se za posao. U svetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom.

FOTO: Alo Nenad Vujanović

 

 

- Znaš ko me je zvao na svadbu? - pitao me je Šaban.

- Znam. Brena i Boba.

- Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi. Pitao me koje ću dve pesme da otpevam na svadbi.

- Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Dušica Jakovljević najavila udaju, a sve o tome pročitajte OVDE

Komentari (2)

Loading
Zoran

02.07.2021 17:54

Znaci nisu hteli da pevaju dzabe,za prijatelje,nego ako su gosti da ne pevaju ili ako ih angazuju da pevaju za pare.Ma oni se izmedju sebe najbolje poznaju.