"TAJ MLADI MUDŽAHEDIN"! Bora Đorđević opleo po Naseru i Sadiku, muzičar nije birao reči, a onda otkrio da je sve to posledica srpskog ćutanja!
Alo/printscreen

Nakon što su ljudi na društvenim mrežama žestoko osudili ovogodišnjeg finalistu "Zvezda Granda", Sadika Hasanovića, koji je pevao pesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem, pa potom takmičenjem u "Grandu" pokušao da stekne slavu, prašina se ne stišava. Mreže su se usijale od komentara da ovaj mladić treba da bude kažnjen na neki način, a neki su čak poručili da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju.

Skoro niko od članova žirija nije se javljao na telefon, osim Đorđa Davida koji rekao da se produkcija pita za te stvari.

Printscreen

 

- Pitajte produkciju za te stvari, mi kao članovi žirija sa tom decom imamo divan odnos, trudimo se da ih u profesionalnom smislu podignemo na što je moguće viši nivo, a to ko kome, kako, zašto, to me ne interesuje - rekao je Đorđe David za Objektiv.

Bora Đorđević je zaključio da je sve ovo posledica srpskog ćutanja.

- To je poslednica srpskog ćutanja o zločinima Nasera Orića i njegovih bandita, igranja glumačkih poturica u propagandnim filmovima, čutanja o presudama sramnog Haškog tribunala. Nisu krivi tata i sin sateliti niti "Grand produkcija", taj mladi mudžahedin nije u takmičenju pevao te pesme - rekao je Bora Đorđević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Saša

02.07.2021 11:20

Za Jadranku Barjaktarević se digla prašina i zabranjen ulazak u Srbiju a za ovog malog ništa jer se vrti lova

ljubica

02.07.2021 12:28

Poenta je u tome da uopste nije smeo da ucestvuje u takmicenju.