PRVE FOTOGRAFIJE LAZIĆA SA BARBAROM Sada je i zvanično, Darko odveo novu devojku u Švajcarsku, nasmejani pozirali sve vreme (FOTO)
Foto: ATA Images

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa koleginicom Barbara Bobak, a sada su i potvrdili da su zajedno.

Naime, ona je na Instagramu podelila njihove zajedničke video snimke sa proslave rođendana u Švajcarskoj, na koju ju je odveo.

Printscreen

 

Njih dvoje su sve vreme pevali dok nisu skidali osmehe sa lica, a jasno je koliko su prisni, te nema sumnje da uživaju u ljubavi.

Inače, za Kurir oglasili i Darkovi bliski prijatelji, koji su nam ispričali da on više bez nje ne može ni da zamisli život.

Printscreen

 

- Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Nemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju - rekli su.

Podsetimo, nova Darkova devojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

Zbog čega su Marinini roditelji posebno srećni jer Darko sada živi u nemačkoj, čitajte OVDE.

Komentari (4)

Loading
Visnja

30.06.2021 12:43

Dokazao si da si niko i nista. Sposoban si da pravis decu i da ih ostavljas.

Dada

30.06.2021 18:55

Nedozrelo biće,nije uspio od zg da sazri.

Kole

16.08.2021 11:58

Kada ponovo vrati kilazu mogo bi da glumi Hromog Dabu.