TRAJAĆEMO ZAUVEK! Saša Popović nakon prodaje Granda otkrio sve detalje i čime će se baviti sada, a tek kada pročitate kolika će mu biti plata!
Foto: ATA Images

Lepa Brena i Saša Popović dobili su 30 miliona evra prodajom "Granda" i to su sad proslavili sa skoro celom estradom.

Njih dvoje zajedno sa supružnicima Bobom Živojinovićem i Suzanom Jovanovićem sačekali su da se stabilizuje situacija s koronom pa su u jednom elitnom beogradskom restoranu okupili prijatelje, dugogodišnje saradnike i pevače. Pod sloganom "Hvala za sve ove godine" oni su se zabavljali do kasnih večernjih sati. Kako je izgledala žurka, imali su priliku da vide Brenini pratioci, jer je objavila nekoliko snimaka.

Inače, kako se još ranije pričalo, ona se definitivno povukla iz muzičke produkcije, dok je Popović prepustio direktorsko mesto Aleksandru Miliću Miliju, ali šou "Zvezde Granda" neće napuštati. On će i dalje biti glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta će, kako tvrde izvori, dobijati mesečnu platu od 25.000 evra.

Da ostaje u najpopularnijem muzičkom takmičenju, potvrdio je na finalu nedavno završene sezone.

- Ostajem tu. "Zvezde Granda" će trajati zauvek - rekao je Saša.

Prodaja 49 procenta "Granda" je završena pre nekoliko meseci, dok su 51 Popović i Brena prodali još 2014. godine, kada su takođe dobili oko 15 miliona evra. Sašin udeo u vlasničkoj strukturi od tada je bio 24 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 25 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja "Granda".

Inače, veliki broj poznatih je prisustvovao žurki - Saša Milošević Mare, Voja Nedeljković sa suprugom Majom, Sanja Kužet, Katarina Grujić. Pored Brene i Popovića, najveselije su bile i Aleksandra Prijović, Milica Todorović i Vanja Mijatović koje su se latile mikrofona, a tu su bili i Filip Živojinović, kao i Viktor Živojinović s devojkom Sandrom Miljaković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading