Finalistkinja Zvezda Granda iskreno za Alo! Shvatili smo šta je šou-biznis! (VIDEO)
Alo

Ekstravagantnim kostimima na velikoj sceni „Granda“ Marija Gruevska uspela je da skrene pažnju na sebe tokom cele sezone takmičenja. Neobični nastupi iz kruga u krug nikoga nisu ostavljali ravnodušnim, a kako i sama kaže to se ne bi dogodilo da njen otac Dule, koji je inače sveštenik, nije umešao svoje prste, pa je bio glavni idejni tvorac svega što je bilo drugačije, a do sada neviđeno u ovom šou-programu.

Finalistkinja Zvezda Granda iskreno za Alo! Shvatili smo šta je šou-biznis! (VIDEO)

Alo

 

- Drago mi je što su moji nastupi privukli veliku pažnju, to nam je bio i cilj, moram da kažem da je moj otac tvorac svih tih ideja - rekla je Marija za Alo!, na šta je duhovnik dodao:

- Kada poznajete svoju ćerku, onda znate šta ona ima u sebi i šta može da pokaže. Ja sam znao šta Marija želi, ona je htela da predstavi ženu kao višeslojnu ličnost i ja se trudim da joj pomognem da to prezentuje na pravi način- rekao je otac Dule i otkrio da ona prihvata sve njegove sugestije:

- Mi razgovaramo o svemu pre svake emisije, dogovorimo se i do sitnih detalja razradimo plan. Oboje smo shvatili šta je šou- biznis i kako to sve treba da izgleda. Ljudi žele da se priča o nekim temama i stvarima o kojima se inače u javnosti ne priča, kao na primer kako iz uloge kaluđerice može da se pređe u plesačicu, a to je ono što fascinira publiku. Mi pomeramo granice, to jeste teško ali tako mora! Reakcije su podeljene, neko podržava a neko ne, ali svaka reakcija nam znači - objasnio je sveštenik, a Marija je dodala:

- Često me kritikuje, ali on je najbolji otac. On meni želi dobro i ja mu verujem. Daje se maksimalno u svemu što osmisli za mene - zaključila je ekstravagantna finalistkinja Marija Gruevska za Alo!.

Sve o najnovijim dešavanjima sa estrade, čitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading