POČELO FINALE TAKMIČENJA ZVEZDE GRANDA! Saša Popović saopštio bitna pravila, 16 takmičara je spremno da se bori za vredne nagrade i pokaže pevačko umeće! (FOTO)
Printscreen

Prva nastupa Krstinja Todorović i probija "led".

Voditelji su objavili redosled takmičara i pod kojim brojem će nastupati kao i ko su im mentori, a potom su i objavili da glasanje odmah počinje.

Posle prvog kruga ispadaju osmoro i nastavlja se takmičenje. Brojevi će biti upisani na ekranu i glasanje će moći odmah da počne.

Takmičenje su otvorili voditelji Sanja i Voja, a stajling atraktivne Kužet kao i uvek je očaravajući. Oni su na početku objasnili pravila takmičenja, a uključio se i Saša Popović koji je detaljno objasnio sve.

 

- U prvom krugu nastupiće 16 finalista, svi će glasati kad bude bio znak, po 20 poruka za jednog kandidata po krugu. Posle prvog kruga ispada 8, ostaje 8, onda 4, pa dvoje - rekao je Popović.

Finalisti 14. sezone su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Večeras je finale muzičkog takmičenja "Zvezde granda", a takmičari i žiri su spremni da naprave neviđeni šou za gledaoce kraj malih ekrana.

Komentari na društvenim mrežama od strane fanova muzičkog takmičenja prognoziraju da će Zorja svojim raskošnim glavom i scenskim nastupima definitivno odneti pobedu, a mnogi komentarišu i da je Isak takođe jedan od favorita.

Nakon dugo odlaganja i pomeranja došao je i taj dan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boris Zonjić

27.06.2021 09:23

Zabraniti zakonom postojanje granda i njegovih promotera....