PRVI PUT U JAVNOSTI SA STOMAKOM Trudna voditeljka prošetala u miniću, Bojana Ristivojević uživa u drugom stanju, ne skida osmeh sa lica (FOTO)
Foto: Ataimages

Voditeljka jutarnjeg programa Prve televizije Bojana Ristivojević nedavno je otkrila da je u drugom stanju, te da dolazak prinove očekuje u oktobru.

Takođe, Bojana je nedavno odradila i svoju poslednju emisiju, pozdravila se sa gledaocima i otišla na trudničko, a sada se prvi put pojavila na nekom od prestoničkih događaja i izgledom oduševila sve.

Foto: Ataimages

 

Voditeljka je na proslavu rođendana jednog restorana došla u ultra kratkoj haljini ispod koje se jasno video njen stomak, a ovom prilikom otkrila je i kako provodi dane.

- Stvarno se osećam lepo, falili su mi izlasci i da vidim prijatelje, da pričam sa kolegama, da vidim šta se dešava u gradu jer poslednjih mesec dana sam bila u kući, vrućine mi ne prijaju, ležim pod klimom i jedem, iako se ne vidi na meni, po ceo dan jedem, rekla je Bojana.

Foto: Ataimages

 

Potom je otkrila i da se još uvek nije odlučila za ime koje će dati prvom detetu, ali i da ima spisak onih koji su u opticaju.

- Imam bezbroj ideja. Svaki dan se preispitujem, imam listu imena. Ne bih otkrivala sad. Sva imena koja su u opticaju, kad budem videla bebicu, znaću koje je,rekla je Bojana.

Pogledajte OVDE  takmičarka se zapalila na sceni "Zvezda Granda", tata sveštenik osmislio nastup

Komentari (1)

Loading
Kiki

25.06.2021 09:54

To ti mislis da se ne vidi ,heheheh,ma sedi kuci i uzivaj,super sto ne radis da te ne gledamo vise.