TAKMIČARKA SE ZAPALILA NA SCENI "ZVEZDA GRANDA" Tata sveštenik osmislio nastup, članovi žirija nisu mogli da veruju svojim očima (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Takmičarka Marija Gruevska sinoć je svojim nastupom u "Zvezdama Granda" oduševila žiri i publiku.

Ona je prvo otpevala pesmu od Adila " Veruj u nas", dok su joj na prstima obe ruke bile sveće koje su gorele tokom čitavog nastupa.

Ovo je zabrinulo voditelja Voju Nedeljkoća koji je u jednom trenutku prokomentarisao "a, šta ako se zapali ceo studijo".

TAKMIČARKA SE ZAPALILA NA SCENI

Foto: Youtube/Printscreen

 

Marija tu nije stala. Druga numera sa kojom se predstavila bila je " Ostaću slobodan" od Riblje Čorbe, te se pojavila na sceni obučena kao Kip slobode.

Gruevska je dobila svih 6 glasova u polufinalu i prošla u finale ovog prestižnog takmičenja. Ipak, još jedna stvar iznenadila je kako žiri tako i publiku. Na pitanje kako smišlja svoje performanse, pevačica je rekla da to radi u dogovoru sa ocem koji je sveštenik.

Pogledajte OVDE on je favorit Zvezda Granda, a sad je pokazao svoju rodnu kuću u Bijelom Polju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mima

26.06.2021 09:35

Mislim da bi mnogo vise ljudi gledalo ZG kad bi pevali normalno, pokazali svoje pevacko umece bez dranja, napinjanja, prikazivanja cirkuskih tacaka itd. Ovo se pretvorilo u jedno veliko nista. Sto je najgore sto produkcija zarad pustih para bas takve podezava. Na srecu vrlo brzo nestanu. Ja znam da dok je ovako ZG vise necu gledati