ON JE FAVORIT "ZVEZDA GRANDA" Isak Šabanović otvorio vrata svog doma u Bijelom Polju, takmičareva soba posvećena poznatom rokeru (FOTO)
Foto: Alo.rs

Isak Šabanović oduševio je publiku i žiri u popularnom takmičenju "Zvezde Granda", a sada je pokazao i kako izgleda njegova kuća u rodnom Bijelom Polju, gde živi sa roditeljima i bratom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

U domu Šabanovića preovladavaju beli i sivi tonovi, a na zidovima dnevnog boravka okačene su slike, koje je po Isakovim rečima naslikala njegova majka.

- Sve ove slike je radila moja majka. Ona je novinar, a inače voli i da slika, da pravi kolače, medenjake i to one što prodajemo za osmi marti. Sad ću da vam pokažem, dao bih vam i da probate, ali je od decembra.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevač je zatim pokazao i svoju sobu.

U njegovoj sobi nalazi se zid na kojem su ispisali stihovi njegovog omiljenog pevača Tife i pored toga datum koji ima posebno značenje za njega.

- Zanima vas zašto baš Tifa, pa volim Tifu. I tu na zidu piše 6.7.2013., tad sam napunio 18 godina, a istog dana je bilo i 33 godine od kad Tifa postoji - objašnjava roker. Pored stihova pesme "Diznilend" i njemu bitnog datuma, zid momačke sobe krasi i lik omiljenog pevača, kao i logo omiljenih grupa- "Vatrenog poljupca", "Bijelog dugmeta" i "Riblje čorbe". - rekao je Isak Šabanović za "Grand online".

Foto: Youtube/Printscreen

 

Isak u svom domu ima i terasu, kao i prostrano dvorište.

Pogledajte OVDE Isak progovorio o pobedi u Zvezdama Granda

Komentari (0)

Loading