PARA NA PARU Iza svake uspešne žene stoji muškarac koji pravi novac, Brena i Boba pokreću biznis vredan 50 miliona evra
E stock

Bivši teniser i muž pevačice Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović progovorio je u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" o svojim poslovnim poduhvatima.

On je pričao o tenisu, ali i svojoj karijeri u biznisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome "muž Lepe Brene", ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom... I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao "Grand" produkciju za 2 nedelje - rekao je Boba i dodao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Ako hoćeš da osnuješ neku kompaniju, ako nemaš nekog partnera da ga ubaciš da on vodi to sve... ja sam svojevremeno radio od ujutru do mraka. Ti treba da pokupiš i izvučeš kvalitertne ljude, to nije jednostavno. Ali to je sad posao koji kod mene ide sam po sebi i više ne moraš ni da se pojavljuješ. Bojim se da moja deca, gledajući mene kako sve to radim ne pomisle da je to sve tako lako. U suštini vizija mora da postoji - rekao je Živojinović.

On je istakao da sada radi na investiciji od 50 miliona evra.

- Imamo par vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju - rekao je Boba Živojinović u intervjuu.

Pogledajte OVDE Romana prvi put nakon skandala u javnosti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Petar

24.06.2021 21:51

Folirantu debeli...jel placas struju ???? Lako je biti uspesan "na tvoj i Brenin" nacin i menadzerstvo !!!! A jel ste pomogli nekom detetu iz Srbije da ozdravi ???? Pa niste, to zna cela Srbija, smradovi sebicni !!!

Mila M

25.06.2021 01:05

Kako se nisu umorili od tolikog biznisa. Uzivajte u stecenom umesto da snagu i vreme trosite za jos jos jos. Vreme leti