CECA NA KIPRU BEZ BOGDANA Dok dečko rinta, Ražnatovićeva pokazala kako se baškari u svojoj vili, pa otkrila čiju posetu očekuje svakog momenta (FOTO)
Foto: Ataimages

Folk diva Ceca Ražnatović otputovala u Grčku sa sestrom Lidijom.  Bogdan Srejić nedavno se zaposlio, pa nema pravo na godišnji odmor, zbog čega njegova partnerka letuje sama

 

Foto: Instagram/printscreen

 

 Ceca jun tradicionalno provodi u svojoj vili na Kipru, pa je tako i ove godine, posebno što je iza nje period tokom kog je bila medijski aktivna zbog nekoliko porodičnih proslava koje su se nizale jedna za drugom.

Čim se sve završilo, Ceca je spakovala kofere i otputovala u Grčku, iz koje nam već nekoliko dana šalje pozdrave preko Instagram storija na kojima se vidi koliko uživa. Ono što je svima zapalo za oko je činjenica da letuje bez dečka Bogdana Srejovića, sa kojim je u januaru ove godine otpočela ljubavnu vezu.

Foto: Instagram/printscreen

 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Cecin izabranik se pre samo mesec dana zaposlio kao menadžer jednog ekskluzivnog prestoničkog restorana zbog čega ne može da dobije odmor dok ne prođe šest meseci. Folk diva se zato odlučila da otputuje sa sestrom Lidijom, sa kojom uživa u tipičnom ženskom letovanju. Dane provode u kući i na privatnoj plaži, ali i na bazenu koji je u sklopu Cecinog luksuznog kompleksa. Kako smo saznali, pevačica će tamo ostati do početka jula, kada se zbog poslovnih i unapred zakazanih obaveza vraća u zemlju.

- Uživam i sjajno se provodim. Punim baterije za nastupe koji me očekuju - rekla je Ceca ekskluzivno za Alo!, i dodala:

- Nedostaje mi Željko, ali se radujem što ćemo uskoro biti skupa jer očekujem da mi se ovih dana pridruže. Šaljem vam tople pozdrave sa Kipra! - rekla je ona.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Kako je skoro sve u životu i u karijeri Cece Ražnatović tradicionalno, takvi su i njeni nastupi u najvećoj diskoteci u Budvi - već tradicionalni na Crnogorskom primorju. Odmor na Kipru prekinuće da bi se posle više od godinu dana ponovo srela sa svojom publikom i fanovima.

Kuća na Kipru kupljena na kredit

Vila na Kipru Cecina je oaze odmora i u nekoliko navrata je pričala da obožava tamo da se skloni od obaveza i vreve. Ona je i jednom prilikom otkrila da ju je kupila na kredit.

- Želela sam nešto egzotično, lepo na samoj obali. Moj prijatelj Fotos Pitađis mi je doneo fotografije ove vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit koji, normalno, mesečno otplaćujem - ispričala je Ceca svojevremeno u emisiji „Amidži šou“.

Posebno interesantno u vezi s ovom kućom je i pravoslavna kapela u njenom dvorištu. Kako je Ceca vernica, znamo da joj ova kapelica posebno znači.

Pogledajte OVDE Ceca pevala Dodiku, čim je sletela helikopterom začula se ova pesma

 

Komentari (2)

Loading
Mile

25.06.2021 07:47

Sta ce joj Bogdan lepo izgleda za nju ima Bogdana na svakom cosku.

VANDA

25.06.2021 10:53

Truć bula truć,samo pući silikone🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣