NEMA KRAJA BAHATOSTI! Dara na meti kritika zbog skandaloznog ponašanja, fotka se ispred salona, a kola parkirala nasred puta (FOTO)
Foto: ATA Images

Poznato je već da je Dara Bubamara često na meti kritika zbog bahatosti za volanom, a ovo je još jedan u nizu bezobraznog ponašanja pevačice koju komentari da ovakvih ponašanjem utiče na omladinu baš i ne dotiču.

Naime, jedan tviteraš objavio je kako je juče video pevačicu ispred kozmetičkog salona. U pauzi tokom friziranja, izašla je ispred lokala i slikala se i nameštala za Instagram, dok joj je automobil bio nepropisno parkiran.

Printscreen

 

- Evo je Dara Bubamara ispred salona. Kosa uvijena u peškir, suši se farba, ona puši i instagramiše, a kola parkirana na sred puta, uključena sva 4 - napisao je tviteraš.

Odmah su krenuli napadi na Darin račun, a mnogi su je kritikovali što je postala skroz drugačija osoba od one s početka karijere.

- Kako je ona bila slatka i normalna kada se pojavila. Šarma na kilo. A sad je džiberka level pro - prokomentarisao je drugi tviteraš, dok su se neki šalili da ima dobar akumulator, pa joj se može.

Komentari (0)

Loading