PONOVO RAZMENJUJU NEŽNOSTI U JAVNOSTI Tamara Đurić se pomrila sa ocem njene ćerkice, pala u njegov zagrljaj i blista kao nikad (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Starleta Tamara Đurić bila je u žiži interesovanja zbog dešavanja u njenom privatnom životu. Poznato je da je Tamara početkom ove godine postala majka devojčice kojoj je dala ime Tamara, a oca njenog deteta nikada nije želela da previše eksponira u javnosti. Njih dvoje su prošle godine trebali da se venčaju na Vidovdan, ali su zbog korone slavlje pomerili. Međutim, umesto venčanja, nekoliko meseci posle rođenja njihove ćerke došlo je do raskida.

Iako se pre izvesnog vremena pričalo o tome da su njih dvoje ponovo zajedno, Tamara je za medije to demantovala, te istakla da su oni u dobrim odnosima, ali da nisu u vezi. Međutim, fotke koje su osvanule na njenom Instagram nalogu govore drugačije. Naime, Tamara je objavila fotku iz teretane na kojoj je Nikola ljubi u obraz.

Pored toga, na njenom profilu, što do sada nije bio slučaj, ona je objavila fotku sa Nikolom, a mnogi su se zapitali da li je ovo znak da kod njih ponovo ljubav cveta. Ako se zaključuje po fotkama, reklo bi se da je to slučaj.

Modelsici Sindi, oduzimaju dete, više o tome čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading