POTPUNO NOVA ULOGA I POZIV SRPSKE PEVAČICE Viki Miljković u do sad neviđenom izdanju iznenadila publiku! (FOTO)
Foto: Printscreen

Folkerka je do sada krila da je ljubiteljka klasične umetnosti i vlasnica umetničkih slika najčuvenijih domaćih umetnika

Nisu samo glumci u prilici da kroz uloge uđu u kožu drugih osoba i iskuse različite karaktere. Ovakva sreće često može da se desi i pevačicama, koje u spotovima, pored imidža, često promene i identitet i lični opis.

Baš to desilo se skoro pevačici Violeti Viki Miljković, koja je za potrebe snimanja spota za duetsku pesmu sa Suzanom Jovanović „Četiri strane sveta“ na tri minuta postala slikarka. U providnim čarapicama, beloj košulji, farmerkama, uflekanoj kecelji sa kičicom u ruci estradna umetnica Viki u video-ostvarenju slika li slika. Pošto nismo videli njeno umetničko delo kao ni umetnički pravac koji preferira, s poznatom Nišlijkom progovorili smo reč-dve o kulturi i umetnosti - jer uvek je lepše sa kulturom.

Foto: Printscreen

 

 

- Iskreno ne znam ni čiča-glišu da naslikam, ali sam u spotu baš lepo glumila slikarku - započinje pevačica razgovor, i dodaje:

- Slika iz spota je u mom vlasništvu, imam je kod kuće i naravno da je nisam ja naslikala - rekla je Vikica kroz smeh.

Pevačica do sada u javnosti nije govorila o svojim hobijima, ali čini se da je kupovina umetničkih slika jedan od njih.

- Volim umetničke slike, a kada su pravci u slikarstvu u pitanju, posebno volim neke realne slike koje mi daje pozitivnu i vedru energiju, mada moram da priznam da mi prijaju i vrlo čudna i pomerena umetnička dela - objašnjava Nišlijka.

Ona se osvrnula i na omiljene slikare, pa je otkrila za Alo! čija joj sve dela vise na zidovima.

- Volim domaće slikare, kod kuće imam Olju Ivanjicki, Savu Šumanovića... - ispričala je Viki i otkrila sebe u sasvim novom svetlu.

Na kraju, shodno ulozi u spotu, morali smo i da je pitamo koja bi to domaća slikarka volela da bude, na šta je Violeta kao iz topa odgovorila:

- Da sam slikarka, bila bih Olja Ivanjicki. Ona je imala fantastičnu karijeru i obožavam njene slike.

Foto: Printscreen

 

 

Bavi se i uređivanjem domova

Violeta Miljković nedavno je otkrila da se bacila i na biznis prodaja luksuznih nekretnina. Posebno interesantno je to što je pevačica uključena i u sređivanje enterijera luksuznih stanova. Poznavanje umetnosti i slikarstva u ovom slučaju i više su nego dobre reference da vaše zidove po svom ukusu ukrasi baš Viki.

 

Komentari (0)

Loading