SRCE DA PREPUKNE! Emotivna pesma koju je Aco Pejović posvetio svom preminulom prijatelju i menadžeru Boru Laleviću nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)
Promo

Novu pesmu "Recite mi ko je ženi", Aco Pejović posvetio je svom velikom prijatelju i bivšem mendžeru Boru Laleviću, koji je prosle godine preminuo od posledica korona virusa.

Pesmu kafanskog manira, koju je tekstopisac Jovica Savić uradio po istinitom događaju, Pejović je pretočio u baladu, pa iako govori o muško ženskim odnosima, popularni pevač odlučio je da je objavi u čast preminulog prijatelja.

- Veoma jaka i tužna emocija zbog Borovog odlaska ne jenjava, pa najmanje što sam mogao da učinim za njega jeste to da mu pesmom odam počast i pokažem da ga nikada neću zaboraviti. Jer, Bor je bio veliki deo mog života, tako će i ostati - izjavio je Pejović dodajući da je  za aranžman osim pomenutog autora zadužen i Aleksandar Sofronijevic u čijem studiju je pesma i snimljena.

Nova pesma ujedno je i najava velikih koncertnih aktivnosti koje je Aco Pejovic  sa svojim bendom započeo širom regiona.

Komentari (0)

Loading