EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Sofra smuvao voditeljku Granda!
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najpoželjnijih estradnih frajera i najplaćeniji harmonikaš današnjice, Aleksandar Sofronijević, više nije slobodan. Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog muzičaru, on je već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi sa voditeljkom TV GrandaSanjom Ćulibrk.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sofra i Sanja znali su se i pre nego što su otpočeli vezu jer je ona bila u ljubavi sa bivšim violinistom njegovog orkestra. Iako su raskinuli, sa Acom se spontano sretala na televiziji na kojoj zajedno rade i tako je sve krenulo - priča izvor blizak harmonikašu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sofronijević je poznat kao muškarac koji u javnosti ne priča o svojim vezama i devojkama, a do sada je priznao da je u kratkom emotivnom odnosu bio samo sa Jelenom Bučom, članicom ženskog benda „Frajle“.

- Aca je džentlmen i ne voli da javno eksponira svoje devojke. On i Sanja uživaju u vezi od početka ove godine, izbegavaju zajednička fotografisanja, tagovanje i odlaske na javna dešavanja. Uprkos tome što su javne ličnosti, svim silama se trude da svoju ljubav sklone od očiju javnosti - priča izvor za Alo!.

Komentari (1)

Loading
Recka

22.06.2021 15:19

Sofro, jos jedna u nizu. Samo reckaj.