Yaemina Beauty
Promo

Osim toga, Emina je otkrila da je najsrećnija kada dođe u Srbiju i da najviše uživa kada sa starijim sinom Jamanom priča na maternjem jeziku.

- Trenutno se sudim sa Mustafom zbog neplaćenih alimentacija. Nikada do sada nisam bila pred sudom iz bilo kog razloga, ali sada je nažalost takva situacija - rekla je na početku Emina i dodala da je na njen ljubavni odnos sa bivšim suprugom stavljena tačka, te da nema šanse da dođe do eventualnog pomirenja.

Emina Jahović

E stock

 

 

- Zbog dece bih bila sa njim u dobrim odnosima, ali mi kao par više nikada - rekla je Emina i osvrnula se na činjenicu da je njen bivši suprug, turski pevač Mustafa Sandal, objavio autobiografiju.

- Nikada ne bih napisala autobiografiju, nikada ne bih na taj način eksponirala svoj život i tajne - priznala je pevačica i dodala da se sa publikom druži u Beogradu.

- Najviše na svetu volim Srbiju, u Turskoj sam uvek bila i uvek ću biti stranac. Moj sin Jaman je potpuno naš, on obožava Srbiju i naš jezik. On sa mnom uglavnom priča na srpskom, što je bio šok za mene, nikada nisam pretpostavila da će do toga doći - nastavila je Jahovićeva.

Pevačica Emina Jahović progovorila o razvodu, bivšem suprugu i naslednicima, pa priznala: Samo s jednim sinom pričam srpski!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Jaman mnogo voli naše glumce Andriju Miloševića i Anđelku Prpić. S druge strane, Javuz je jutjuber, mlađi je i on se totalno razlikuje - rekla je Emina i dodala da na leto planira da uživa, ali će i raditi.

- Na leto idem u Crnu Goru u sportski kamp, povešću sa sobom i trenera, meni je to jako bitno da se napunim energijom. Vrlo kratko ću biti u Turskoj, dosta ću raditi. Spremam još jedan jako zanimljiv i nesvakidašnji muzički projekat - rekla je na kraju Emina.

promo

promo

 

 

Tea i Angelina su mi dale energiju

Jahovićeva je nedavno objavila pesmu sa Teodorom Džehverović te je istakla da je veoma zadovoljna reakcijom publike.

- Jako sam zadovoljna kako je prošla pesma sa Teodorom, sama pesma je u pozitivnom duhu i sviđa mi se. Spremam još dosta projekata, snimam pesmu i sa Angelinom i Lenom, želela sam mlade pevače pune neke nove energije - rekla je Emina.

 

Teško sam podnela koronu

Pevačica se osvrnula na težak period kroz koji je nedavno prošla kada je preležala koronavirus.

- Teško sam podnela kovid, imala sam upalu pluća, nikada se nisam tako loše osećala. Nisam se vakcinisala zato što i dalje imam jako veliki broj antitela, plan mi je bio da se vakcinišem kada dođem u Beograd. Mama je vakcinisana i trenutno živi sa nama u Istanbulu - rekla je pevačica i dodala:
- Korona je uticala na ceo svet i finansijski i psihički. Smatram da su psihičke posledice gore, tek nakon nekog vremena ljudi će biti svesni toga, a tada će psihijatri imati dosta posla. Apelujem na sve da se obavezno vakcinišu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading