EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Popularni folker postao lični vozač svojim naslednicima : Lukas taksista svojoj deci!
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

U to se nedavno uverio i paparaco Alo! koji je fotografisao Lukasa u društvu sina Andreja i ćerke Viktorije u trenutku kada je sa naslednicima seo u luksuzan četvorotočkaš. Ovom prilikom Lukas je bio u opuštenom izdanju pa je tako nosio svetli džins, teget majicu, crni kačket, a izborom obuće je razbio tmurne boje pa se odlučio za crne patike sa roze-narandžastim motivima.

U želji da provede dan sa porodicom Lukas je najpre neko vreme stajao na parkingu, ispred automobila i sa naslednicima se dogovorio gde će se uputiti, a kako Alo! saznaje, Aca se trudi da slobodno vreme uvek provodi sa decom.

 

- Aca je jako vezan za svoju decu. Kako usled pandemije koronavirusa nije bilo nastupa, on je to iskoristio da nadoknadi vreme i posveti se naslednicima. Viktorija je najmlađa, pa s njom najviše uživa. Sa sinovima ima više drugarski odnos, muškarci su i odrasli su, a njegova starija ćerka se ostvarila kao majka, tako da uživa i u unuci Minji - objasnio je izvor blizak pevaču, koji dodaje da Lukasu za decu ništa nije teško.

- Sve češće ih razvozi, ide da pokupi jedno dete, pa drugo da odveze gde treba, pa sa trećim da se nađe negde. Njegovi prijatelji se šale da je postao taksista, ali njemu to ne smeta, veoma je fleksibilan kao otac - ispričao je naš sagovornik koji je dobro upućen u život pevača.

Dobio automobil od 110.00 evra

Kako je Alo! ekskluzivno saznao i o tome pisao, Lukas je nedavno od svog prijatelja Nenada Bojovića na poklon dobio automobil vredan 110.000 evra, a u njemu će uživati sve dok mu organi reda ne uruče zabranu za upravljanje motornim vozilima.

- Istina je da sam prvi put vozio pijan. Platio sam kaznu od 60.000 dinara, a čim dobijem rešenje, policija će mi oduzeti vozačku dozvolu na sedam meseci - rekao je Aca Lukas nedavno za Alo!.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Popularni folker postao lični vozač svojim naslednicima : Lukas taksista svojoj deci!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading