IMAJU OZBILJAN PROBLEM! Đorđe David žestoko isprozivao Srbe, nije birao reči, a posebno potkačio i one koji rade ove grozne stvari!
Alo.rs

Đorđe David je prošle godine zakačio korona virus, dok se još uvek nije znalo tačno kakva je priroda ove pošasti, a, premda su u to doba mnogi krili da su zaraženi, on se javno oglasio i podelio sa svima svoje iskustvo.

- Apelujem na ljude da uopšte nije važno da li neko u nešto veruje ili ne veruje, da li se neko bavi teorijama zavere ili ne bavi. Ja još jednom kažem da sam bio glup i da sam verovao u rekla-kazala varijante, zato me je to i sačekalo - počeo je roker izlaganje za "Lutajuću kameru".

- Slušajte šta vam kažu da bismo što pre ovu glupost ostavili iza sebe jer Srbi imaju ozbiljan problem kada je u pitanju disciplina. Mi u našoj zemlji ne konstatujemo nikoga. Čim pređemo granicu odmah znamo da ne treba da se pljuje na ulici, da ne treba da se prdi, podriguje, bacaju papiri, da tražiš parking mesto po 15 minuta i tako dalje, i tako dalje... - dodao je.

Foto: Printscreen TV Prva

 

- Zašto? Zato što je tamo kazna odmah dve glave evra, a ovde kad ti naplati dva i po soma komunalna policija ili pet, ma ne možeš da veruješ kojim ih imenima nazivamo - naveo je Đorđe, da bi potom imao savet za sunarodnike.

- Prema tome, mislim da su Srbi jedan fantastičan narod, mislim da ne postoji vedriji i pozitivniji narod, još samo da se naučimo disciplini, mislim da bismo bili prvaci sveta ali bukvalno u svemu - zaključio je David.

Komentari (1)

Loading
slaviša šmigič

18.06.2021 17:35

Ti se cepaj svake mesec dana ako misliš da ti to pomaže i kako si sad bistriji otkako si uzeo vakcinu kad dodje 4 biče 5,6,7 i tako dalje cepaj u zdravlje i veselje samo rokaj sine.