BEZ DLAKE NA JEZIKU! Snežana progovorila o diskvalifikovanim takmičarima, ljubomori kolega, svađa u žiriju, a dotakla se i dueta sa ćerkom!
Alo!/Nenad Vujanović

Pevačica Snežana Đurišić, članica je produkcijskog žirija “Zvezda Granda”, a kako kaže ove godine je sezona u kojoj se takmiče učesnici jedna od boljih.

- Uz rizik da delujem neskromno, nisam iznenađena da je tako, jer su “Zvezde Granda” najveće pevačko takmičenje na ovim prostorima, koje je iznedrilo generacije pevača. Brend je prepoznatljiv, uspeh je vidljiv i logično je da se mladići i devojke opredeljuju za to - započela je Snežana Đurišić.

Koliko su nadmetanja između žirija kada su kandidati u pitanju istinita? Često na televiziji vidimo svađu, borbu za prolazak kandidata...

- Zamislite nekog pevača koji nastupa bez trunke žara? Ne bi Vas impresionirao, ne biste toliko pažljivo slušali pesmu, ne bi bilo nikakvog utiska, zar ne? Možda biste čak i pomislili da nije on baš za taj posao. Raditi nešto bez volje i emocije nije vredno ni vremena ni truda i zato mislim da je sve što vidite u emisiji deo takmičenja i čitavog procesa. Ako u nešto verujete i ako vam je do nečega stalo, boriće te se za to, na najbolji način na koji umete.

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Snežana progovorila o diskvalifikovanim takmičarima, ljubomori kolega, svađa u žiriju, a dotakla se i dueta sa ćerkom!

Foto: Alo.rs

 

Da li već sada možete da pretpostavite ko bi mogao da odnese pobedu ove sezone?

- Nikada ne bih komentarisala tako nešto. Takmičenje je u toku i ne vidim razlog za spekulacije. Sigurna sam da i gledaoci znaju da iako ne ostvare pobedu takmičari itekako prave karijere i ulaze u profesionalne vode, ako su spremni na trud i učenje.

Sve češće se dešavaju diskvalifikacije u “Zvezdama Granda”. Neki kandidati krše pravila, dok manjina ne želi da potpiše ugovor na devet godina. Kako vi to komentarišete?

- Svako od nas ima pravo na svoje izbore. Uskratiti tako nešto bi bilo potpuno suludo. Važno je biti svestan svojih izbora i raditi u sopstvenom najboljem interesu, vreme će sve pokazati.

Da li ste počeli da zakazujete nastupe, s obzirom na to da se sve polako vraća u život?

- Već sam počela da radim s obzirom na to da su svi zakazani nastupi od prošle godine sada došli na red. Radujem se svakom povratku pred publiku i želim uspešnu sezonu svim kolegama, muzičarima, umetnicima, di- džejevima. Svim radnicima ugostiteljske industrije.

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Snežana progovorila o diskvalifikovanim takmičarima, ljubomori kolega, svađa u žiriju, a dotakla se i dueta sa ćerkom!

Foto: Alo.rs

 

Kakav je osećaj kada znate da ćete uskoro moći da se vratite svom poslu i pevate publici širom sveta?

- Ideja o “vraćanju u normalu” zvuči krajnje primamljivo i u ljudskoj je prirodi potreba za zonom komfora, osećajem bezbednosti. Ipak mislim da nas čeka neminovna promena u načinu života i što pre to prihvatimo, tim će doći nežnije. Radujem se nastupima i povratku na posao uz obećanje sebi da ću uživati.

S obzirom na to da imate veliki broj hitova, da li vam se dešavalo da od uspešnih kolega doživite sabotiranja, omalovažavanja, a znate koliko vredite?

- Zabavno je što na pitanje o provokaciji, u službi provociranja, imam priliku da objasnim da na provokacije ne odgovaram iz više razloga: vaspitanja svakako na prvom mestu, pa onda i zdravog razuma. Iz takvog stanja uma ne može ništa dobro izaći i nema potrebe baviti se time.

Nedavno je snimak vaše ćerke kako peva izazvao pozitivne rekacije u javnosti. Da li biste voleli da se ona odlučila za pevačke vode?

- Beskrajno sam ponosna na moju ćerku, uživam u tom ponosu i divnim komentarima na njen talenat i podržavam je u svemu što radi i tako će i biti.

Postoji li možda mogućnost da vi i Maja snimite duet?

- To je prelepa ideja koja mi budi maštu i o kojoj uživam da razmišljam. U životu je sve moguće!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading