PAPARAZZO ALO! Voditeljka formu održava na ulici, guza Bojane Lazić čvrsta kao beton (FOTO)
Foto: Vladimir Marković

Moglo bi se reći da je voditeljka Bojana Lazić sebi udesila život baš onako kako bi odgovaralo većini žena!

Mlada je, lepa i zgodna, a pošto je plava, sigurno se i odlično zabavlja jer plavuše to najbolje rade. Šalu na stranu, po fotografijama paparaca Alo! zgodna Boka ipak mukotrpno radi tokom nedelje, ali na svom telu, koje je i više nego savršeno.

Za razliku od nekih drugih javnih ličnosti, voditeljka ne pati od toga da vežba u skupim teretanama uz nadzor profesionalnog fitnes trenera, već svoje treninge organizuje sama, i to na javnim prostorima predviđenim za vežbanje.

Foto: Vladimir Marković

 

Foto: Vladimir Marković

 

Foto: Vladimir Marković

 

Foto: Vladimir Marković

 

Foto: Vladimir Marković

 

Foto: Vladimir Marković

 

Paparaco Alo! uhvatio je jednog pre podneva Bojanu kako vežba na Tašmajdanu, a sudeći po vežbama koje radi, ona je i te kako u odličnoj fizičkoj formi. Njeno telo nam to i dokazuje, ali tek kada smo je videli kako radi zgibove, čučnjeve i neke od najtežih vežbi sa trbušnjake i tricepse, mogli smo samo da joj zapevamo onu „ova mala je ko kamen“. Posebne vežbe voditeljka je čuvala za svoju guzu, koja je oblikovana kao da ju je vajao vajar, a i golim okom se vidi da je čvrsta kao beton na kom vežba. Ona se nije obazirala na muške poglede koje je mamila dok je vežbala, a ni predstavnici muškog roda se nisu libili da gledaju u njenom pravcu.

Nadamo se da seksi voditeljka vežba jer uskoro ide na more i ne sumnjamo da ćemo je što pre videti u bikiniju da bismo ocenili i one delove tela koji su pokriveni minijaturnom sportskom opremom.

Sa Granda pretrčala na Pink

Voditeljka Bojana Lazić širim narodnim masama postala je poznata kada je prošlog septembra sa „Grand televizije“ prešla na „Pink“. Bila je udata za glumca Žarka Lazića kome je bila druga žena, s kojim ima sina Mateju. Ove televizijske sezone gledamo je svake nedelje u emisiji magazinskog tipa „Premijera vikend specijal“.

Pogledajte OVDE Sanja Marinković pobesnela usred emisije, pa se obrušila na njih

Komentari (0)

Loading