VOLELA DUPLO STARIJEG, A ZAVELA BIZNISMENA Isplivale tajne Merime Njegomir koja je za pet godina rodila četvoro dece
Printscreen

Merima Njegomir godinama je čuvala svoju privatnost, međutim, daleko od toga da je njen život bio monoton i jednostavan kako se misli

Pevačica Merima Kurtiš udala se 1979. godine za Milana Njegomira i od tada nosi prezime Njegomir.

Printscreen

 

Oni su se upoznali kada je pevačica bila veoma mlada, imala je tek 21 godinu.Zabavljali su se pet godina, a onda vezu krunisali brakom. Njihova ljubav privlačila je pažnju jer je Milan bio stariji čak 21 godinu od nje. Sa njim Merima ima četvoro dece, kćerke Milicu, Jelenu i Ljubicu i sina Marka.

Kako su svojevremeno pisali mediji, ona je za pet godina rodila četvoro dece, a u tom periodu je snimila i četiri albuma. Imala je veliku energiju i želju da radi, ali i da se ostvari na majčinskom planu. Merima nije izbegavala nastupe. Nastupala je čak i dok je bila trudna, i nekoliko meseci nakon porođaja.

Razvela se 1995. godine. Deca su ostala sa Merimom i nije joj bilo nimalo lako. Bilo je teških trenutaka, a često i manjak novca, te je pevačica veoma aktivno radila. Kako je još tada bila veoma popularna, nije imala problema da zaradi novca kako bi prehranila decu.

Posle razvoda Merima je imala nekoliko veza, ali se nije eksponirala u javnosti. Trudila se tada, kao i danas da privatnost drži daleko od medija kako se o tome ne bi pislo i pričalo. Ipak, njena ljubav sa biznismenom Dragoljubom Markovićem najviše je zainteresovala javnost.

Tada se pisalo da su oni zapravo bili u braku koji nije potrajao, međutim, pevačica je to demantovala govoreći da niti su živeli zajedno, niti su se venčali

Pogledajte OVDE 40 godina staru fotograiju naše poznate folk dive, danas je ne biste prepoznali

Komentari (0)

Loading