VLASNICA NAJVEĆEG POPRSJA NA ESTRADI Jana Todorović otkriva: "Kraljica sam bakšiša jer ne pevam balade"!
Foto: Ataimages

Pevačica Jana Todorović je osim po najvećim grudima na estradi poznata i po najvećem bakšišu koji na nastupima dobija. Kako kaže, tajna se krije u njenoj energiji, pametnom odabiru pesama ali i u načinu na koji prilazi svojoj publici.

VLASNICA NAJVEĆEG POPRSJA NA ESTRADI Jana Todorović otkriva:

Foto: Ataimages

 

- Ja sam vesele prirode i kada se pojavim negde pravim takvu atmosferu. Inače, nikada na svojim nastupima ne pevam balade, već isključivo brze i vesele pesme. Čak i kada krećem sa nastupom, ne krećem sa sporim pesmama. Poznata sam po tome. Odmah u glavu, što bi se reklo - kaže kroz osmeh Jana za Alo! i dodaje:

- Umeće je da gosta pogodiš pesmom, da mu priđeš na pravi način, popraviš mu raspoloženje. Onda on izvadi bakšiš i počasti te jer želi da te nagradi. Mislim da neke posebne tajne tu nema. Jednostavno, moja priroda, energija, glas, kao i pesme koje ja izvodim teraju čoveka da mi daju novac i to je lepo - kaže Jana i dodaje da i sama isto čini na nastupima svojih kolega.

- Poznata sam po tome da uvek vadim novac i dajem bakšiš svojim kolegama, i to vam svi oni mogu reći. Ako dobijaš, moraš i da daješ. Onda se to uvek vrati - kaže Jana.

Pauzu tokom pandemije koronavirusa je iskoristila za odmor jer je, kako kaže, pre nje kukala kako je premorena.

- Ne želim više nikada da zakukam na premor i na posao, jer se to desilo pre korone. Žalila sam se da sam umorna i da mi je odmor preko potreban, a onda se desila pandemija koja je trajala godinu dana. Nisam znala šta ću sa slobodnim vremenom i ne bih volela da se ikada ponovi - kaže Jana.

- Potpuno sam ispala iz fazona. Više ne znam ni šta da obučem ni kako da se sredim za neki izlazak, nastup. Odvikla sam se od štikli i od haljina i srećna sam što sam se opet vratila u njih - zaključuje Jana Todorović za Alo!. 

Pogledajte OVDE Janu još zovu i kraljica fotošopa, a evo i zašto

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

15.06.2021 07:37

Jeli se ona vidila na ogledalo prije nego sto je izasla u javnost .