KOMŠIJE OTKRIVAJU Šta se dešava u Luninom i Markovom domu pred sam porođaj: Žao mi je, Anabela ne sme da uđe u stan!
Foto: Printscreen/instagram

Luna Đogani je u devetom mesecu trudnoće i očekuje da će se svakog trenutka poroditi. Budući roditelji nedavno su izneli da je termin njenog porođaja planiran za 15. jun, a komšije otkrivaju šta se dešava u njihovom domu pred sam porođaj Đoganijeve.

Naime, kako otkrivaju komšije Lune i Marka, nju viđaju nasmejanu i stalno im govori kako jedva čeka da se porodi i da joj je teško, jer joj svaki izlazak predstavlja izuzetan fizički napor.

- Gagija viđam redovno, baš juče je bio kod njih, popeo se u zgradu, a Anabelu ređe viđamo - rekla je gospođa koja radi u lokalu pored Luninog ulaza za "Kurir".

KOMŠIJE OTKRIVAJU Šta se dešava u Luninom i Markovom domu pred sam porođaj: Žao mi je, Anabela ne sme da uđe u stan!

Foto: Printscreen

 

- On dolazi, često je tu, bio je juče baš. Luna se videla i s majkom pre dva, tri dana. Anabela je došla po nju, sačekala je kolima ispred zgrade. Nisam je viđala da ulazi u zgradu - rekla je sagovornica.

Iako su Lunine i Markove komšije bile vrlo ljubazne i raspoložene za razgovor, niko od njih nije mogao da kaže nešto više o Anabelinom odnosu s Markom i ima li šanse da se pomire kad se beba rodi.

KOMŠIJE OTKRIVAJU Šta se dešava u Luninom i Markovom domu pred sam porođaj: Žao mi je, Anabela ne sme da uđe u stan!

Alo/ Dejan Briza

 

Ipak, kako zasad stoje stvari, izgleda da Anabela još nije spremna da oprosti zetu Marku, pa osim što nije prisustvovala svadbi, ona izbegava da ode i u stan kod ćerke, kako ne bi došlo do neprijatnog susreta i svađe, navodi Kurir.

- Malo mi je žao te žene, dođe tu ispred i čeka je, kao da ne sme da se popne gore od Marka - otkrila je devojka za gore pomenuti list, koja je izašla iz iste zgrade gde živi i popularni rijaliti par.

Kojom fotografijom i porukom upućenoj Luni je Andrej Atiljas, nasmejao sve na Instagramu, saznajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milijana

14.06.2021 11:44

Cuj komsije se pitaju o njihovoj privatnosti jel mene neko zeza njihova kuca njihovi problemi

Nena

14.06.2021 12:06

Lunin Stan, njen život, a Anabela kada se javno izvini za sve kletve i uvrede svima moći će da bude i u tom delu života, ja lično čula .... I ovo joj je dosta, šta je sve uradila i koliko je zla napravila a za malu sa kojerom nemaš zašto da je želiš sama je kriva...

vesna

14.06.2021 13:03

Onoliko ga je vredjala,sutirala,psovala ,tukla ….ja licno posle toga ,histericnu i agresivnu Anabelu ne bih pogledala pa da mi je iz oka ispala !