TOPALKO PROGOVORIO O UDAJI NASLEDNICE: "Helenu dajem za flajku rakije"!
Foto: ATA Images

Godinama se čini da ćerka Milana Topalovića Topalka ozbiljno krade popularnost svom ocu jer Helena u poslednje vreme puni novinske stupce više od njega. Sa druge strane, popularni pevač nikada nije želeo da komentariše ponašanje svoje jedinice i mezimice, pa je tako ekskluzivno za Alo! otkrio sve detalje njenog privatnog života. Topalko se dotakao njenog ljubavnog  života, kao i nagađanja da je u vezi s oženjenim i starijim čovekom.

TOPALKO PROGOVORIO O UDAJI NASLEDNICE:

Foto: ATA Images

 

- Nije se još uvek verila, ali sam video da su mediji nešto pisali. Helena je objavila neku fotografiju na društvenim mrežama, a oni su uočili prsten na njenoj ruci, pa su povezali s tim, ali to je budalaština - rekao nam je na početku razgovora Topalko, i dodao da mu smetaju ružni napisi koji se vezuju uz ime njegove ćerke. Kako kaže, ona nije poznata ličnost i smatra da njen privatni život nikoga sem nje same ne treba da se tiče. Smeta mu i to što je povezuju sa starijim i oženjenim muškarcem.

TOPALKO PROGOVORIO O UDAJI NASLEDNICE:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Neću da pričam o tome. Sve i da je to istina, ona može da bude s kim god ona hoće, ja se u to ne mešam, to je njen izbor - rekao je pevač, i dodao da njegov budući zet i onaj koji bude hteo da se s njom oženi mora da ispoštuje tradicionalne srpske običaje.

- Ja nemam zeta još uvek, ali kada dođe do toga, biće kao u filmu „Maratonci trče počasni krug“. Moraće da dođe da je zaprosi kao Mirko Kristinu sa flašom rakije, a da mu ja kao Bili Piton kažem onu čuvenu rečenicu: „Moja ćerka je meni sve, mnogi su je tražili, ja je nisam dao“ - kaže on, i dodaje.

TOPALKO PROGOVORIO O UDAJI NASLEDNICE:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja ćerka je slična meni, ali moram priznati da je svoja. Ja sam navijao za to da nema ništa od mojih osobina jer se meni dosta stvari koje sam radio, a koje i dalje radim, ne dopadaju i promenio bih ih da mogu - rekao je iskreno Topalko za Alo!.  

TOPALKO PROGOVORIO O UDAJI NASLEDNICE:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bio sam strog otac kada je Helena bila mala, ali s tim sam prestao kada je napunila 15 godina. Tada je već bila formirana ličnost i počela je sama da odlučuje o svom životu - otkrio je pevač u ekskluzivnoj ispovesti za Alo!.

Pogledajte OVDE Katarina Grujić nakon veridbe otputovala na ovo luksuzno mesto, pa ostavila sve bez daha svojom objavom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading