Jelena Kostov
Alo/ Marko Metlaš

Za pevačicu Jelenu Kostov prošla godina je bila, kako sama kaže, najgora do sada. Najpre je imala peh sa silikonskim implantima, koji su joj pukli u telu zbog čega je morala pod nož. Nakon što ih je zamenila novim i uspešno se oporavila, dobila je koronavirus, koji se iz neobjašnjivih razloga u njenom organizmu zadržao dva meseca. Da to ne bude malo, na svojoj vikendici na planini Golija pala je sa terase visoke tri metra direktno na leđa, te polomila sedalnu kost. Mesece je provela u krevetu i u nesnosnim bolovima, a sada je prvi put smogla snage da o tome progovori.

- Definitivno je najgori period iza mene. Nerado o tome govorim jer kada to činim, ponovo se svega setim i proživljavam tu bol - rekla je na početku razgovora za Alo! Jelena, pa pokušala i da se našali.

jelena kostov

printscreen

 

- Sad sam divno, sve je na mestu, silikoni ne mrdaju. Tu su - rekla je ona kroz smeh, a onda uozbiljila razgovor.

- Godina 2020. za mene je bila katastrofalna, nevezano za koronu. Preživela sam stravičan pad sa velike visine. Polomila sam jako zeznutu,  sedalnu kost. Još uvek nije sve u redu, ali biće, nadam se. Treba puno vremena da sve sraste i vrati se u normalu, ali ja se ne dam - rekla je u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! pevačica.

Jelena Kostov

Alo/ Marko Metlaš

 

- Ponovo sam na štiklama i ponašam se kao da se ništa nije desilo. Uželela sam se sređivanja i izlazaka, naročito nakon višemesečnog ležanja - rekla nam je atraktivna pevačica. Kako kaže, sve što joj se desilo iza nje je i ubeđena je da će dani koji dolaze biti ispunjeni samo lepim događajima. Ipak, iz pada koji joj se na planini Golija desio vuče veliku traumu.

- Najtraumatičnije mi je bilo to što me je sin video kako padam. Nikome nisam o tome govorila, nisam se oglašavala ni tada, pa neću to učiniti ni sada, ali verujte da bih to da mogu najradije izbrisala iz sećanja - zaključila je Jelena Kostov za Alo!.

Vratila sam se publici

Nedavno je nakon duge pauze ponovo uzela mikrofon u ruke, i to na svadbi našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

- Presrećna sam što sam ulepšala taj njihov savršeni dan. Mnogi novinari su saznali da pevam na njihovoj intimnoj proslavi i zvali su me da im kažem kada će i gde ona biti, ali ja to nisam učinila zato što nikada ne otkrivam takve stvari. Kada me neko pozove i ukaže mi čast i poverenje, ja se s tim ne kockam - kaže Jelena za Alo!.

Pogledajte OVDE luksuzni dvorac porodice Karić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading