Rada Manojlović zatečena pitanjima o privatnom životu, za Alo! priznala: Ja sam dete sa sela, za mene je se*s tabu!
Foto: Dejan Briza

Nedavno si, posle duže pauze, imala nastup. Kako je bilo?

- Crkla sam već na trećoj pesmi. Nisam imala ni snage ni kondicije. Bukvalno sam bila zadihana i umorna. Ovaj posao mora da se vežba i trenira i pauze su kobne. Kondicija je jako važna, a ja sam je izgubila zbog pauze koja je bila jako duga. Nadam se da će se to srediti kada nastupi budu učestali.

Kako to da si bez kondicije kada živiš s dečkom. Zar seks ne pomaže?

- Kako niste shvatili do sada da je za mene seks tabu tema? Od 2007. godine, kada sam se pojavila na estradnoj sceni, nikada o njemu nisam govorila. Ja sam dete sa sela i o tome ne pričam.

Rada Manojlović zatečena pitanjima o privatnom životu, za Alo! priznala: Ja sam dete sa sela, za mene je se*s tabu!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kad će svadba?

- Kad bude bila, znaćete (smeh). Bićete pozvani jer bez vas ne mogu ni da mrdnem, a kamoli da se udam - ističe Rada.

Da li te je Haris zaprosio?

- Nećemo o tome pričati još uvek, jer nas dvoje sada imamo neke druge planove. Moramo da nadoknadimo ovu pauzu u karijeri, pa ćemo to ostaviti za kasnije. Prsten, kao što vidite, nemam na ruci.

A kako se slažete vas dvoje?

- Odlično, zato i ne pričam o njemu i o nama, jer nemam šta da kažem. Sve je super, nas dvoje smo super, pa se plašim da ne izmalerišem.

Neke koleginice su te osudile zbog toga što si javno kritikovala sve one koje odlaze pod nož i liče jedna na drugu. Kažu da si i ti svašta radila na sebi...

- Pa šta sam radila? Pogledajte moj nos... Ako je ovo plastična hirurgija, ja ne znam šta nije. Ja na sebi sem zuba ništa nisam korigovala. A možda ne bih ni njih da mi Snežana Đurišić nije ukazala na nepravilnosti i na tu činjenicu da se loše slikaju. Ništa drugo nisam i neću menjati. Sebe volim baš ovakvu kakva sam.

Rada Manojlović

Dejan Briza

 

Kritikuju te kolege i da konstantno kasniš na snimanja. Da li ti sebi nešto zameraš?

- Kod kuće imam papir na kojem zapisujem šta da odgovorim ako me neko od novinara to bude pitao. I na kraju zaboravim i papir, i šta sam zapisala, kao i koje su mi mane. Nije da ih nemam, ali sad kad me pitaš, ne mogu da se setim. Sebi ništa ne zameram.

Usled koronavirusa nisi nastupala i zarađivala. Pisalo se da si prodala njive kako bi mogla da preživiš?

- Što se ja više povlačim u sebe i ne dajem intervjue, to se više piše i izmišlja. Nikako da oguglam na to iako sam dugo u medijima. Ipak, moram priznati da sam malo odlepila. Mora čovek da poludi jer ne može da ostane imun. Ja sam od onih Devica koja se novinarima davala na tacni i onda me zaboli kada izađe nešto loše. Razumela bih da sam oštrokonđa, da sam drčna i bezobrazna, ali nisam. Čitam tekstove kako sam beskućnica, živim u kolima, nemam leba da jedem... Ništa od toga nije istina.

Rada Manojlović zatečena pitanjima o privatnom životu, za Alo! priznala: Ja sam dete sa sela, za mene je se*s tabu!

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

 

Da li si u svoj repertoar uvrstila neke nove pesme, trenutno aktuelnih izvođača?

- Zna se šta ja pevam. Na mom repertoaru su uvek Ceca, Dragana, Brena i Vesna Zmijanac, i ja svoj repertoar ne menjam - zaključila je Rada za Alo!

Rada često dobija kritike na račun svog oblačenja, pevačica je nedavno rekla da neće da se skida gola, kako bi nekome bila po volji, više o tome čitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading