DEPRESIVNA JE! Devojka pobednika Evrovizije otvorila dušu o teškoj bolesti sa kojom se suočava, nije joj lako ni kad vode ljubav, a spomenula i Damijana
EPA

Italijan Damijano David (22) frontmen benda Maneskin koji je pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji i dalje je goruća tema u italijanskim medijima.

Đorđa Soleri ne želi da se eksponira u medijima kao Damijanova devojka jer kako kaže, želi da gradi karijeru isključivo na temelju svog imena, a ne na svojoj ljubavnoj vezi sa pevačem.

Ona na društvenim mrežama otvoreno priča o svojoj borbi sa depresijom, a otkrila je i kako pati od vulvodinije, bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u spoljnom delu vulve zbog koje oseća čest bol, pečenje, ubadanje i gorenje u intimnom području. Se*sualni odnosi, ali i samo sedenje zbog vulvodinije su izrazito bolni, a konkretnog leka nema.

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora ss obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama sa istim problemom i da se niko ne treba osećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje - rekla je Đorđa.

Đorđa Soleri je pre nekoliko nedelja pristala na intervjuu za jedan časopis da progovori o svojim problemima. Međutim, svojim pratiocima se požalila kako su njene izjave izvučene iz konteksta i kako su sve povezali sa Damijanom.

 

Komentari (0)

Loading